Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τι νέο ετοιμάζει ο Αντώνης Κανάκης

Μία διαφορετική πρόταση για τις Δευτέρες στον Ant-1

Ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε πως το Ράδιο Αρβύλα θα είναι δύο φορές το μήνα, αλλά αυτό φαίνεται να ανοίγει το δρόμο για τη νέα παρουσία του δημοφιλούς Θεσσαλονικιού στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα Realnews, ο παρουσιαστής ετοιμάζεται να «χτυπήσει» τηλεοπτικά με μια διαφορετική πρόταση. Τις Δευτέρες που δεν θα μεταδίδεται το Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάνης θα παρουσιάζει έκτακτες εκπομπές θεματικού χαρακτήρα.

Αυτό που ετοιμάζει ο Αντώνης Κανάκης δεν θα βασίζεται σε σατιρικό περιεχόμενο, αλλά θα έχει τον χαρακτήρα σπέσιαλ εκπομπών για θέματα ειδικού ενδιαφέροντος, όπως αυτές που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια τη Μεγάλη Εβδομάδα. Πρόκειται, δηλαδή, για έκτακτες εκπομπές με την προσωπική σφραγίδα του παρουσιαστή και όχι για εκπομπή με συγκεκριμένο τίτλο και φορμάτ που θα αποτελέσει το διάδοχο του Ράδιο Αρβύλα -αυτό μετατίθεται για την προσεχή σεζόν.

Μέσα στο Φεβρουάριο, ίσως στις 13, θα δούμε τη νέα τηλεοπτική πρόταση του Αντώνη Κανάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

yourdog
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€
Το TyposThes σε συνεργασία με τη σχολή εκπαίδευσης σκύλων Yourdog σας προσφέρουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας με έκπτωση 50% από τις...
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€