Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέα καθημερινή εφημερίδα από τον Νίκο Χατζηνικολάου – Πώς θα λέγεται

Στα περίπτερα από την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου

Ένα νέο σημαντικό βήμα κάνει το Real Group. Από την ερχόμενη Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, έρχονται οι «Ειδήσεις», η νέα πρωινή καθημερινή εφημερίδα, με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Οι αληθινές «Ειδήσεις» θα βρίσκονται στο κέντρο των εξελίξεων με όλη την πολιτική, οικονομική, κοινωνική, διεθνή, αθλητική και πολιτιστική επικαιρότητα, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, σχόλια, αναλύσεις, παρασκήνια και έγκυρες υπογραφές.

Κάθε Σάββατο, οι «Ειδήσεις» θα κυκλοφορούν με τρία ένθετα: την οικονομική εφημερίδα «Αγορά», την αθλητική εφημερίδα «Φίλαθλος» και το «Weekend», έναν πλήρη οδηγό για το Σαββατοκύριακο, για όλη την οικογένεια.

Και, φυσικά, κάθε Κυριακή, η αγαπημένη, σταθερή συνήθεια των αναγνωστών, η «Realnews», που συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της.

Την κυκλοφορία της νέας εφημερίδας «Ειδήσεις» από την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, προανήγγειλε ο Εκδότης και Διευθυντής της, Νίκος Χατζηνικολάου από την εκπομπή του στον realfm 97,8.

Πηγή: enikos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΚΕ: Απαράδεκτες οι δηλώσεις Ερντογάν για την εισβολή στην Κύπρο
«Το ΚΚΕ θα συνεχίσει να παλεύει στο πλάι του Κυπριακού λαού για μια Κύπρο ενιαία, ανεξάρτητη, ένα και όχι δύο κράτη με μία και μόνη κυριαρχία»
ΚΚΕ: Απαράδεκτες οι δηλώσεις Ερντογάν για την εισβολή στην Κύπρο
Μητσοτάκης: Δεν γίνεται να μη διαγράφονται φοιτητές που παρανομούν
«Χρειαζόμαστε όμως και τη συνεργασία των πρυτανικών αρχών, οι οποίες κι αυτές πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβουν κι αυτές...
Μητσοτάκης: Δεν γίνεται να μη διαγράφονται φοιτητές που παρανομούν