Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τι απάντησε η… Σκάρλετ Γιόχανσον στον Ευκλείδη Τσακαλώτο! (Video)

Η γοητευτική ηθοποιός ενημερώθηκε για την ατάκα του υπουργού

Μία πραγματικά απολαυστική στιγμή μας χαρίζει ο κριτικός κινηματογράφου, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο οποίος στα πλαίσια συνέντευξης με την Σκάρλετ Γιόχανσον την ενημέρωσε για τα… κοκτέιλ που θέλει να πιει μαζί της ο υπουργός Οικονομίας Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες από τα βουλευτικά έδρανα, ο κ. Τσακαλώτος, θέλοντας να σχολιάσει όσα λέει ο πρόεδρος της ΝΔ για πλεόνασμα 2%, κατέφυγε στη σταρ του Χόλυγουντ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Μητσοτάκης είπε ότι ο θέλει πλεόνασμα 2% και εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον, αλλά...».

Δείτε το βίντεο

Τελικά η ηθοποιός, ενημερώθηκε για την «αδυναμία» που της τρέφει ο ΥΠΟΙΚ από τον κριτικό κινηματογράφου, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, σε συνέντευξη που του παραχώρησε στο Παρίσι.

Εμφανώς αμήχανη, χαμογέλασε, «πάγωσε», σήκωσε τα χέρια ψηλά και απάντησε: «Ουάου! Εντάξει, ακούγεται ενδιαφέρον. Μου φαίνεται πολύ αστείο. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γινόμουν θέμα συζήτησης στη Βουλή των Ελλήνων! Αλλά έγινε κι αυτό. Βρέθηκα κι εκεί. Πρέπει να καταγραφεί κι αυτό κάπου!».

Δείτε το βίντεο 

Βέβαια, για να τα λέμε όλα, το Ράδιο Αρβύλα είχε από την Δευτέρα την πρώτη αποκλειστική "συνέντευξη" με την Σκάρλετ Γιόχανσον. 

Δείτε το βίντεο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ισχύς εν τη ενώσει για να απογειωθεί τουριστικά η Θεσσαλονίκη
Στις συνέργειες που θα βοηθήσουν στο να αναπτυχθεί περαιτέρω το κομμάτι του τουρισμού αναφέρθηκαν φορείς της πόλης, αλλά και του επιχειρείν σε...
Ισχύς εν τη ενώσει για να απογειωθεί τουριστικά η Θεσσαλονίκη