Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σε νοσοκομείο της Μαλαισίας η Κατερίνα Βρανά

Τι συνέβη και πώς είναι τώρα η κατάσταση της υγείας της

Σε νοσοκομείο της Μαλαισίας νοσηλεύεται η stand up comedian Κατερίνα Βρανά. Η ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης που τελικά ήταν σκωληκοειδίτιδα. Όμως η μη έγκαιρη διάγνωση είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί οξεία περιτονίτιδα.

Η ανακοίνωση που έδωσε πριν λίγο στη δημοσιότητα η εταιρεία δημοσίων σχέσεων με την οποία συνεργάζεται η ηθοποιός αναφέρει τα εξής:

«Η Κατερίνα Βρανά βρισκόταν στη Μαλαισία, στο πλαίσιο προγραμματισμένης περιοδείας σε Μαλαισία και Σιγκαπούρη, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης που τελικά ήταν σκωληκοειδίτιδα. Η μη έγκαιρη διάγνωση είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί οξεία περιτονίτιδα.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται ακόμη, η κατάσταση της υγείας της έχει βελτιωθεί, τα ζωτικά της όργανα έχουν σταθεροποιηθεί και η ίδια αναρρώνει από όλη αυτή την περιπέτεια. Έδωσε μια μάχη και συνεχίζει να τη δίνει με ορατά σημάδια βελτίωσης.

Και μια θερμή παράκλιση. Μιας και πρόκειται για ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα, ας σεβαστούμε τόσο την ίδια, όσο και την οικογένειά της χωρίς να μπαίνουμε σε λεπτομέρειες με δημοσιεύματα που μόνο ανησυχία προκαλούν».

Ποια είναι

Η Κατερίνα Βράνα είχε κατακτήσει την τρίτη θέση στο βάθρο των νικητών στον παγκόσμιο διαγωνισμό stand up comedy «Το Πιο Αστείο Άτομο Του Κόσμου» που είχε διοργάνωσει το Laugh Factory το 2016 .

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός «Το Πιο Αστείο Άτομο Του Κόσμου», που διοργανώθηκε για δεύτερη φορά ξεκίνησε με 89 υποψήφιους από 56 χώρες που διαγωνίστηκαν και στη συνέχεια ψήφισε διαδικτυακά το κοινό. Η Κατερίνα Βρανά αναδείχθηκε στον πρώτο γύρο 15η και προκρίθηκε στον ημιτελικό.

Η Κατερίνα Βρανά, ήταν μόνη γυναίκα κωμικός που προκρίθηκε στον τελικό, κατέκτησε την τρίτη θέση, αφού συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο ψήφους.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στην Αγγλία. Από το 2014, πηγαινοέρχεται μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας και ζει δύο τρεις μήνες τον χρόνο στην Αυστραλία. Κάνει stand-up comedy στα αγγλικά και στα ελληνικά, κι έχει δώσει παραστάσεις σε Ελλάδα, Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Πήγες να βρεις τη μαμά;»: Συγκλονίζει η αδερφή 34χρονου που πέθανε στη Θεσσαλονίκη
Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον 34χρονο που έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από το Λευκό Πύργο
«Πήγες να βρεις τη μαμά;»: Συγκλονίζει η αδερφή 34χρονου που πέθανε στη Θεσσαλονίκη