Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Μια επίδειξη μόδας για καλό σκοπό

Oscar de la Renta υπέρ της Καλλιπάτειρας

Το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», παράρτημα Θεσσαλονίκης, διοργάνωσε μία μοναδική εκδήλωση με επίδειξη μόδας του οίκου Oscar de la Renta στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα ο οίκος παρουσίασε τη συλλογή για την 'Άνοιξη και το Καλοκαίρι με ρούχα του ξεχώρισαν για την εξαιρετική δουλειά πάνω στο ύφασμα, με κεντήματα ή πέρλες, για τις πρωτότυπες δαντέλες και τα υπέροχα χρώματα. Τη συλλογή συνόδεψαν τα κοσμήματα APOSTOLOS

 Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση η Γενική Πρόξενος της Αμερικής στη Θεσσαλονίκη, Rebecca A. Fong, η Ολυμπιονίκης και Αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, καθώς και  οι ολυμπιονίκες Τασούλα Κελεσίδου, Πόλυ Σαρέγκου και Πόπη Ουζούνη. Στο show συμμετείχε ως μανεκέν η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή.

High light της βραδιάς το συγκρότημα TRINITY, το Ηλεκτρικό Τρίο Εγχόρδων που σαγήνευσε με τη μοναδική παρουσία του και τους ζωντανούς ρυθμούς του. Την μουσική επιμέλεια του event είχε ο DJ George Tsakiropoulos

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για ιατρικό εξοπλισμό, για τις ανάγκες της Γ’ παιδιατρικής κλινικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

 Την καλλιτεχνική επιμέλεια του show είχε η κα Αλίς Δικαίου και την οργάνωση η εταιρεία Tsakalou PR.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ