Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Προστασία για τους αθλητές στο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας

Από την εταιρεία La Roche-Posay –Το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα γίνει στην πόλη μας 7-15 Ιουλίου

Η αντίστροφη μέτρηση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας «470» που θα διεξαχθεί από τις 7 ως τις 15 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη έχει ξεκινήσει και η La Roche-Posay είναι κύριος χορηγός  με τη σειρά αντηλιακών προϊόντων ANTHELIOS, για να προστατεύσει κάτω από τον ήλιο τους διεθνείς κορυφαίους ιστιοπλόους που θα αναμετρηθούν σε αυτό το μοναδικό γεγονός που για πρώτη φορά διοργανώνεται στη Ελλάδα.

Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, με τη μακρόχρονη ιστορία του και την μεγάλη εμπειρία, φέρει την ευθύνη αυτής της πολύ μεγάλης διοργάνωσης όπου θα συμμετέχουν πάνω από 20 χώρες με περίπου 60 πληρώματα στους Άνδρες και 40 πληρώματα στις γυναίκες.

Ανάμεσα στους κορυφαίους ιστιοπλόους της κλάσης «470» θα δώσουν το παρόν και οι Έλληνες Χάλκινοι Ολυμπιονίκες του Ρίο Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής που και αυτοί εμπιστεύονται την αντηλιακή τους προστασία στη La Roche Posay .

Ο Παύλος Καγιαλής μίλησε για τους αγώνες που θα γίνουν στη γενέτειρα του τη Θεσσαλονίκη, δίνοντας παράλληλα το στίγμα για το στόχο που έχουν θέσει ως πλήρωμα με τον Τάκη Μάντη

Παύλος Καγιαλής: «Πολύ σημαντικό γεγονός για τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα»

“Μεγάλη τιμή για εμάς φέτος που διεξάγεται το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην γενέτειρα μου, τη Θεσσαλονίκη.

Πολύ σημαντικό γεγονός όχι μόνο για εμάς αλλά και για την Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα γενικότερα να φιλοξενεί μια τόσο σπουδαία διοργάνωση. Είναι χαρά μας να βλέπουμε την χώρα μας να μπορεί να διοργανώνει τόσο μεγάλα αθλητικά event.

Ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος μιας και όλες οι ομάδες έχουν δουλέψει πάρα πολύ μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες και ο στόχος όλων είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς και την Ελλάδα”.

Ο Παναγιώτης Μάντης δήλωσε: «Η αγάπη μας για την ιστιοπλοΐα έρχεται μαζί με ένα μεγάλο τίμημα που είναι η έκθεσή μας στον ήλιο. Νιώθουμε πολύ τυχεροί που η La Roche-Posay μας προστατεύει  από ένα τόσο μεγάλο κίνδυνο, ώστε να συνεχίσουμε απερίσπαστα να κατακτούμε τους στόχους μας.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ