Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Και το κανάλι FOX Sports στο πρόγραμμα της COSMOTE TV

Αμερικανικό Ποδόσφαιρο, Χόκεί, Μπάσκετ, Ράγκμπι, Darts από το FOX Sports εμπλουτίζουν το αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV

Πρεμιέρα στην COSMΟΤΕ TV έκανε το FOX Sports, παγκόσμιος ηγέτης σε premium αθλητικό περιεχόμενο που προβάλλεται σε πάνω από 300 εκατομμύρια νοικοκυριά  σε όλο τον πλανήτη. Στο πρόγραμμά του περιλαμβάνονται παραγωγές υψηλού επιπέδου, η ζωντανή μετάδοση κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων, όπως το National Football League (NFL) και το National Hockey League (NHL), αλλά και εκπομπές αθλητικής επικαιρότητας με έμπειρους σχολιαστές και παρουσιαστές.

Ανάμεσα στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που θα παρακολουθούν ζωντανά και σε HD στο FOX Sports οι συνδρομητές της COSMOTE TV περιλαμβάνονται:

•        Το πρωτάθλημα NFL (National Football League), η κορυφαία διοργάνωση επαγγελματικού αμερικανικού ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ και στον κόσμο. Μέσα από τις μεταδόσεις των αγώνων του πρωταθλήματος, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν 32 ομάδες να αγωνίζονται, με στόχο να φτάσουν τον Φεβρουάριο στο Super Bowl,  κορυφαίο αθλητικό event στον κόσμο.

•        Tο πρωτάθλημα Μπέιζμπολ των ΗΠΑ, MLB (Major League Baseball), με συνολικά 29 ομάδες από τις Ηνωμένες Πολιτείες και μία από τον Καναδά, και 162 αγώνες για κάθε αγωνιστική περίοδο, ενός από τα πιο σημαντικά αγωνίσματα στον κόσμο.

•        Οι αγώνες του πρωταθλήματος χόκεϊ επί πάγου των ΗΠΑ, NHL (National Hockey League), το οποίο απαρτίζεται από 23 ομάδες των ΗΠΑ και 7 του Καναδά. Το NHL, θεωρείται το κορυφαίο επαγγελματικό πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου παγκοσμίως και ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά επαγγελματικά πρωταθλήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.

•        Το πρωτάθλημα μπάσκετ BIG3, με τριμελείς ομάδες, που απαρτίζονται από βετεράνους παίκτες του ΝΒΑ όπως οι: Rashard Lewis, James White, Rashad McCants, Mike Bibby κ.α.

•        Συναρπαστικές αναμετρήσεις Ράγκμπι, μέσα από το πρωτάθλημα NRL (National Rugby League) της Αυστραλίας.

•        Το Premier League Darts, το μεγαλύτερο τουρνουά με βελάκια, που ιδρύθηκε το 2005 και αποκτά φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Το FOX Sports είναι διαθέσιμο στα βασικά πακέτα της COSMOTE TV, αλλά και στην υπηρεσία COSMOTE TV GO .

Σχετικά με τo Fox Sports

Το FOX Sports είναι το παγκόσμιο δίκτυο sports που αντιπροσωπεύει το ευρύ φάσμα των multi-platform κορυφαίων Αμερικάνικων αθλητικών διοργανώσεων, της 21st Century FOX. Το FOX Sports, το οποίο απαρτίζεται από brands που φτάνουν σε περισσότερους από 100 εκατομμύρια τηλεθεατές σε ένα μόνο Σαββατοκύριακο, κατέχει την κυριότητα και τα δικαιώματα σε κορυφαία τηλεοπτικά δίκτυα, digital και mobile διανομή περιεχομένου, ευρυζωνικές πλατφόρμες, πολλαπλές ιστοσελίδες, κοινοπραξίες και διανομή περιεχομένου. Το FOX Sports είναι ο  αθλητικός βραχίονας τηλεόρασης της Fox Broadcasting: τα FS1 και FS2, 22 περιφερειακά αθλητικά δίκτυα της Fox, τις αντίστοιχες τοπικές ιστοσελίδες τους καθώς και τον προγραμματισμό του Fox Sports.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άναψε φωτιές ο Παππάς: Σκληρή κόντρα μετά τις δηλώσεις για συνεννόηση (VIDEO)
Είπε ότι υπήρχε προετοιμασία με τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας - Αντιπαράθεση μέχρι τα ξημερώματα στη Βουλή
Άναψε φωτιές ο Παππάς: Σκληρή κόντρα μετά τις δηλώσεις για συνεννόηση (VIDEO)
Ξεσπά ο Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: «Σε πιάνει μπόχα, αηδία» - Τα ερωτήματα που θέτει
«Ένα ακόμα δυστύχημα είναι ότι δυστυχώς επάνω σε αυτή την υπόθεση έχουν ξεκινήσει να παίζονται χίλια δυο παιχνίδια» είπε ο Αντώνης Κανάκης
Ξεσπά ο Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: «Σε πιάνει μπόχα, αηδία» - Τα ερωτήματα που θέτει