Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Χειμωνιάτικο πάρτι σε μεγάλο εμπορικό κέντρο (ΦΩΤΟ)

Υποδέχτηκε την χειμερινή σεζόν με μια γιορτή

Την χειμερινή σεζόν υποδέχθηκε πρόσφατα με ένα κεφάτο πάρτι το Οne Salonica Outlet Mall στο food court του Εμπορικού Κέντρου. Οι προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου, πελάτες και συνεργάτες, απόλαυσαν μια αποκλειστική ξενάγηση και περιηγήθηκαν στους χώρους του Εμπορικού Κέντρου.

Στη συνέχεια διασκέδασαν με τις μουσικές επιλογές του γνωστού DJ Foris Sotirakis καθώς και με το μοναδικό συγκρότημα ΑΤΜΑ που ανέβασε τη διάθεση με τις γνωστές επιτυχίες του. Τα γευστικότατα εδέσματα, τα δροσιστικά ποτά και τα δώρα ήταν όλα προσφορά των χορηγών της βραδιάς.

THE DONS, SEPHORA, ΣΑΒΒΙΚΟΣ, OJO SUN GLASSES, MY ART, ΚΟΥΝΙΑ ΜΠΕΛΑ, HOT POT, DUST+CREAM, CINEPLEXX, CINNABON, CASA NATURA, BUFALA GELATO, BUBBLE TALE, AXEL, COFFEE HUB.

 

Το One Salonica

Το One Salonica είναι το πρώτο Premium Outlet Mall στην Ελλάδα και σημείο αναφοράς για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, μόλις 2 km από το κέντρο της πόλης, δίνοντας νέα διάσταση στις επώνυμες, έξυπνες αγορές, με ατελείωτες επιλογές για όλη την οικογένεια, για κάθε περίσταση και για κάθε επιθυμία.

All the brands you love in ONE place... με εκπληκτικές προσφορές που φτάνουν έως και 70%.

Σε ένα χώρο με υψηλή αισθητική και με εντυπωσιακό design, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν το shopping με entertainment, χάρη στις ασυναγώνιστες νοστιμιές των εστιατορίων του food court αλλά και στις τελευταίας τεχνολογίας κινηματογραφικές αίθουσες της Cineplexx, όπου

πραγματοποιούνται προβολές με τα πιο σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα.

Στο δεύτερο όροφο του εμπορικού, θα βρείτε υγιεινές και νόστιμες επιλογές για κάθε στιγμή της ημέρας και απολαύστε ένα χαλαρωτικό διάλειμμα σε ένα ευχάριστο και φωτεινό περιβάλλον.

Επίσης, διατίθενται Δωρεάν Parking 1000 θέσεων, Free Wi-Fi, WC με πρόβλεψη για ΑΜΕΑ και παιδιά,Ειδικές Ράμπες για ΑΜΕΑ, ΑΤΜ, Παιδότοπος, Χώρος Βρεφικής Φροντίδας, Φαρμακείο και πολλά άλλα.

Το εμπορικό κέντρο One Salonica διαθέτει το Hyper Market Σκλαβενίτης με εκθεσιακούς χώρους εκτάσεως 7.600 τ.μ., το οποίο περιλαμβάνει τμήματα Μαναβικής, Κρεοπωλείου, Ιχθυοπωλείου, Αρτοζαχαροπλαστείου, Έτοιμων φαγητών, καθώς και είδη οικιακού εξοπλισμού, είδη ένδυσης, υπόδησης

(ανδρικά, γυναικεία, παιδικά), μικροέπιπλα, βιβλιοπωλείο, παιχνίδια και καφετέρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη