Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέα εκπομπή ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης – Τι θα γίνει με το Ράδιο Αρβύλα

Σάρωσαν χθες οι Ράδιο Αρβύλα από τη Θεσσαλονίκη!

Πρεμιέρα μετά από έξι ολόκληρους μήνες αποχής από την τηλεόραση έκανε, χθες, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του με το Ράδιο Αρβύλα. 

Ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής και παραγωγός, ανακοίνωσε πως θα είναι στους δέκτες μας κάθε Δευτέρα, καθώς, από τις 4 Δεκεμβρίου, αν όλα πάνε καλά, θα βγει on air η νέα εκπομπή που ετοιμάζει και αποκάλυψε, επίσης, το μέλλον του Ράδιο Αρβύλα.

«Το Ράδιο Αρβύλα φέτος θα βγαίνει στον αέρα, μια φορά το μήνα ή μία φορά το δίμηνο κάπου εκεί υπολογίζομαι δηλαδή… χωρίς να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο ραντεβού. Όμως τις Δευτέρες θα είμαστε και πάλι μαζί. Ετοιμάζεται κάτι διαφορετικό. Ένα νέο πλαίσιο για να επικοινωνούμε μαζί σας. Μεγαλύτερο εύρος, μεγαλύτερη επικοινωνία. Δεν θα περιορίζεται μόνο στο σατυρικό κομμάτι. Αυτό το πράγμα αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα που έρχεται. Θα είναι ζωντανός οργανισμός. Τίτλος δεν υπάρχει ακόμη και μάλλον θα είναι η πρώτη εκπομπή, που θα βγει χωρίς τίτλο. Θα είναι όλη η παρέα μαζί με τον έναν ή άλλο τρόπο». 

Δείτε το βίντεο:

Σάρωσαν χθες οι Ράδιο Αρβύλα

Σύμφωνα με τα στοιχεία από το zappit, η τηλεθέαση λίγο πριν τη μία το πρωί  έφτασε ακόμα και το 50,5% στο δυναμικό κοινό. Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος του Ράδιο Αρβύλα στο γενικό σύνολο έφερε ποσοστό 38,2% στον ΑΝΤ1, ενώ στο κοινό 15 – 44 η εκπομπή σημείωσε το εντυπωσιακό 45,1%. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παίρνουν διαζύγιο Πρίγκιπας Νικόλαος και Πριγκίπισσα Τατιάνα 14 χρόνια μετά
«Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα» - Τι αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου της οικογένειας
Παίρνουν διαζύγιο Πρίγκιπας Νικόλαος και Πριγκίπισσα Τατιάνα 14 χρόνια μετά