Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μάχη για τη ζωή δίνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης – Πώς συνέβη το τροχαίο

Κρίσιμες ώρες για τον γνωστό παρουσιαστή

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο πρώην παρουσιαστής, Κωνσταντίνος Αγγελίδης καθώς η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.   Το ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής και ενώ ο κ. Αγγελίδης επέστρεφε με τη μηχανή του στο σπίτι. 

 Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» που επικαλείται το στενό περιβάλλον του πρώην παρουσιαστή, ο τελευταίος φέρεται να επιχείρησε να προσπεράσει λεωφορείο αλλά έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη.   Ασθενοφόρο παρέλαβε τον κ. Αγγελίδη και τον μετέφερε άμεσα στο Ασκληπιείο Βούλας όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση η οποία διήρκεσε οχτώ ώρες.  

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ο παρουσιαστής που νοσηλεύεται στην Εντατική, φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη.  

Να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είναι πατέρας ενός παιδιού, 6 ετών.  

Με πληροφορίες από «Πρώτο Θέμα» «ΑΝΤ1» και LIFO

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο
H απόσταση μεταξύ τους έφτασε στο 1,5 μέτρο - Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος πετούσε σε ύψος 24 φορές μεγαλύτερο από το μέγιστο νόμιμο ύψος για τις...
Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο