Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ποιος ήταν ο απαράβατος όρος του Μαυρίδη για να πάει στο Nomads (video)

Ο ΑΝΤ1 δέχτηκε τη συμφωνία με τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίο; είχε θέσει έναν απαράβατο όρο

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για την απόφασή του να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης Nomads και αποκάλυψε έναν απαράβατο όρο που υπήρχε στη συμφωνία του με τον ΑΝΤ1. Ο δημοφιλής tattoo artist τόνισε πως η συμφωνία κλείστηκε με τον όρο να μην αποχωρήσει ο ίδιος οικειοθελώς από το παιχνίδι.  

«Έκανα μια συμφωνία με το κανάλι από την αρχή. Μου έκαναν μια οικονομική πρόταση πολύ καλή, στην αρχή είπα "όχι", μετά τους είπα ότι θα το σκεφτώ. Έκανα μια συμφωνία με τους ανθρώπους να κάνουν μια ανακαίνιση στα εργαστήρια, τα οποία είναι 22 αίθουσες, 600 τετραγωνικά.  

Την πήρα τη συμφωνία μου, αυτός ήταν ο πρωταρχικός μου στόχος. Ο δεύτερος στόχος ήταν, αν μπορούσα να κερδίσω το έπαθλο, να έκανα κάτι με τους γονείς για κάτι ξενώνες, γιατί οι άνθρωποι δεν έχουν που να μείνουν όταν τα παιδιά τους είναι μέσα στο νοσοκομείο. Αυτό έχω να πω. 

Μπήκα από την αρχή για τον στόχο μου, μπήκα να παίξω, δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο δύσκολα, εννοώ το ψυχολογικό κομμάτι. Το πιο δύσκολο ήταν ότι δεν μπορούσα να αποχωρήσω οικειοθελώς, λόγω της συμφωνίας που είχε γίνει, αυτό ήταν το πιο δύσκολο, όλα τα άλλα τα κατάφερα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.  

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Μαυρίδη από το zappit:

Πηγή lifo

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση που συνδέει την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη
Όλα έτοιμα για το Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή με αφετηρία την Πέλλα, ενώ αύριο στον Αρχαιολογικό χώρο Πέλλας...
Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση που συνδέει την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη