Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Γιάννη Μπουτάρη (ΦΩΤΟ)

Με τι ασχολείται

Γύρισε σελίδα στην προσωπική του ζωή ο Γιάννης Μπουτάρης και απολαμβάνει την όμορφη σχέση στο πλευρό της νέας του συντρόφου Μαρίας Ιωαννίδου. Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από την επί 13 χρόνια Αυστριακή σύντροφό του, Γκαμπριέλα Σάινερ, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είναι ξανά ερωτευμένος.

Η νέα του σύντροφος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, δραστηριοποιείται στον χώρο του κοσμήματος. Πρόκειται για μία γλυκιά σχέση που ο 75χρονος Γιάννης Μπουτάρης να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Και οι δύο είναι πολυάσχολοι και όταν βρίσκονται προτιμούν χαλαρές εξόδους για φαγητό και κρασάκι. “Περνάνε πολύ όμορφα μαζί. Είναι χαλαροί, απολαμβάνουν τη συντροφικότητα και ξέρουν καλά τι θέλουν ο ένας από τον άλλον. Υπάρχει εκτίμηση και αγάπη μεταξύ τους”, λέει άνθρωπος του περιβάλλοντός τους στην εφημερίδα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η γνωριμία του ζευγαριού κρατά χρόνια. Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι στενός φίλος της αδερφής της συντρόφου του, Κατερίνας Ιωαννίδου, με τα κοσμήματα της οποίας μάλιστα ο δήμαρχος της συμπρωτεύουσας έχει φωτογραφηθεί ως μοντέλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κόσμου γιόρτασαν τα Κούλουμα στον Δήμο Παύλου Μελά
Η δημοτική αρχή πρόσφερε στους παρευρισκόμενους παραδοσιακή φασολάδα, σαρακοστιανά εδέσματα, λαγάνα και κρασί, ενώ επίσης, μοιράστηκαν εκατοντάδες...
Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κόσμου γιόρτασαν τα Κούλουμα στον Δήμο Παύλου Μελά