Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

"Στήνει" το βραδινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ο Αντώνης Κανάκης!

Ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής θα στήσει το βραδινό πρόγραμμα του σταθμού - Πότε θα παίζει το "Ράδιο Αρβύλα"

Ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής επέκτεινε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 μέχρι το 2021 και θα εμφανίζεται πιο συχνά από ποτέ στις οθόνες μας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» ο Αντώνης Κανάκης θα έχει την ευθύνη αναμόρφωσης της late night ζώνης του ΑΝΤ1. Ο δημοφιλής παρουσιαστής μετά από μήνες διαπραγματεύσεων με το κανάλι του Αμαρουσίου θα διαμορφώσει τη συγκεκριμένη ζώνη με βάση τα δικά του αισθητικά κριτήρια.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» θα βρίσκεται στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του σταθμού σε αντίθεση με ότι γινόταν μέχρι πρόσφατα που ήταν δεκαπενθήμερη ή έβγαινε σε έκτακτες περιπτώσεις. Η νέα εκπομπή του Αντώνη Κανάκη θα μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1 δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα.

Το νέο πρότζεκτ του Αντώνη Κανάκη σχεδιάζεται από τον ίδιο εδώ και πολύ καιρό. Σύμφωνα με τη «Real» η εκπομπή θα έχει ευρύτερη θεματολογία και όχι σατιρικό περιεχόμενο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλείνει η ΛΑΡΚΟ, διακόπτεται η μισθοδοσία των εργαζομένων - Το σχέδιο της κυβέρνησης
Τι προβλέπεται σε απόφαση από τα υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Εργασίας
Κλείνει η ΛΑΡΚΟ, διακόπτεται η μισθοδοσία των εργαζομένων - Το σχέδιο της κυβέρνησης
Πάμε Στοίχημα: Διπλασιασμός με γκολ στο Νόριτς
Ανεβασμένοι είναι οι ρυθμοί στο ποδοσφαιρικό κουπόνι της Παρασκευής (29/03), με πληθος αγώνων λίγο πριν ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο.
Πάμε Στοίχημα: Διπλασιασμός με γκολ στο Νόριτς