Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κρεατοφαγία τη Μ. Παρασκευή από την Ένωση Αθέων – Πού θα γίνει στη Θεσσαλονίκη

Η Ένωση Αθέων διοργανώνει «Φανερό Δείπνο» τη Μεγάλη Παρασκευή

Η Ένωση Αθέων διοργανώνει τη Μεγάλη Παρασκευή «Φανερό Δείπνο», όπως το ονομάζει, σημειώνοντας πως «απέχουμε μόνο από το υποκριτικό πένθος και κάποια υποτιθέμενη νηστεία αλλά όχι από τη λογική». «Κρεατοφάγοι, αποκλειστικοί χορτοφάγοι και όλοι/ες ενδιάμεσα, είσαστε όλοι καλοδεχούμενοι, μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας», επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση, με κάλεσμα και για τη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης Αθέων.

«Είναι ο καιρός των ανοιξιάτικων διακοπών και η Ένωση Αθέων σας προσκαλούμε και φέτος στον Φανερό Δείπνο μας. Μια όμορφη παράδοση της χώρας μας που μάλιστα δεν απαιτεί κρατικές σπατάλες και υποβάθμιση του κύρους της πολιτείας και της νοημοσύνης των πολιτών. Απέχουμε μόνο από το υποκριτικό πένθος και κάποια υποτιθέμενη νηστεία αλλά όχι από τη λογική.

Κρεατοφάγοι, αποκλειστικοί χορτοφάγοι και όλοι/ες ενδιάμεσα, είσαστε όλοι καλοδεχούμενοι, μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας.

Ελάτε να φάμε και να γνωριστούμε!

(Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα μπορείτε να προμηθευτείτε και το βιβλίο του Αδαμάντιου Κοραή για το αίσχος του υποτίθεται “αγίου” φωτός. http://iwrite.gr/bookstore/to-kata-korai-agio-fos/ )

Την Παρασκευή 06-04-2018 (γνωστή και με το ψευδώνυμο «Μεγάλη») στις 8 μ.μ.:

Στην Αθήνα: στο ψητοπωλείο «Η Γυριστρούλα», Πλατεία Αγίων Ασωμάτων 9 & Αδριανού γωνία (απέναντι από το σταθμό ΗΣΑΠ Θησείο).

Στην Θεσσαλονίκη θα συναντηθούμε Ερμού & Αριστοτέλους, μπροστά στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Για Λευκωσία, Λεμεσό, Πάτρα, Λάρισα, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Σητεία, Ρόδο, Κέρκυρα, Σέρρες, Κατερίνη, Ξάνθη, στείλτε μήνυμα για πληροφορίες.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε διαδικτυακά, χρησιμοποιήστε το #faneros_deipnos για να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας.

Υπενθύμιση: Η Ένωση Αθέων θα ήθελε να τονίσει πως οι πιο αξιόπιστες πηγές πληροφόρησης για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις της παραμένουν ο ιστοτόπος της και οι λογαριασμοί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οποιαδήποτε αναπαραγωγή των παραπάνω πληροφοριών δεν απαγορεύεται φυσικά (και ενθαρρύνεται), αφήνεται όμως στην κρίση των σκεπτόμενων αναγνωστών και αναγνωστριών να εντοπίσουν και να αξιολογήσουν τυχόν χρωματισμούς και προσθήκες καθώς και την σκοπιμότητα τους!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τέλος χρόνου σήμερα για τις επιταγές διασύνδεσης POS - ταμειακών
Σε περίπτωση μη διασύνδεσης του POS με την ταμειακή μηχανή εντός των δεσμευτικών προθεσμιών, οι υπόχρεοι αντιμετωπίζουν πρόστιμο 10.000 ευρώ
Τέλος χρόνου σήμερα για τις επιταγές διασύνδεσης POS - ταμειακών