Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πλήθος κόσμου στον «Χορό της Ανθισμένης Αμυγδαλιάς»

Αναβίωσε με πρωτοβουλία του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ

Με πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε ο «Χορός της Ανθισμένης Αμυγδαλιάς», ένα κοινωνικό γεγονός της Θεσσαλονίκης που αναβίωσε με απόλυτη επιτυχία ύστερα από πολλά χρόνια με πρωτοβουλία του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ.

Στο κάλεσμα του Προέδρου της Ιατρικής Σχολής Καθηγητή Αστέριου Καραγιάννη και του Αναπληρωτή Προέδρου Καθηγητή Κυριάκου Αναστασιάδη, το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη, ανταποκρίθηκαν η ιατρική κοινότητα, η πρυτανεία του ΑΠΘ, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης, επικεφαλής πανελλήνιων και τοπικών φορέων, δημοσιογράφοι και πλήθος κόσμου.

Η αναβίωση του χορού ήταν μία ευκαιρία συνάντησης που ένωσε την ακαδημαϊκή με την λοιπή ιατρική κοινότητα και με τα μέλη της κοινωνίας που βρίσκονται γύρω από αυτήν.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν το αγαπημένο συγκρότημα της Θεσσαλονίκης Les Au Revoir που ταξίδεψε το κοινό σε άλλες εποχές με ρυθμούς swing και bossa nova, οι The Presidents, το μουσικό συγκρότημα των Καθηγητών του ΑΠΘ, που ερμήνευσαν Jazz και rock επιτυχίες, ενώ η βραδιά έκλεισε με το μουσικό σχήμα Νιαβέντης και τα αξέχαστα ελληνικά έντεχνα και λαϊκά τραγούδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ