Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Survivor: Η Σαλταφερίδου «αποκάλυψε» την καλύτερη μπουγάτσα στη Θεσσαλονίκη!

Άρωμα Θεσσαλονίκης στο χθεσινό Survivor

Άρωμα Θεσσαλονίκης είχε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor με τους παίκτες να αγωνίζονται στο Symbol Game με έπαθλο μία… γλυκιά μπουγάτσα. Όπως την προλόγισε ο Γιώργος Λιανός – που παρουσίαζε το συγκεκριμένο αγώνισμα – επρόκειτο για μία «αυθεντική σαλονικιώτικη μπουγάτσα» και όπως ήταν φυσικό άμεσα ζήτησε το σχόλιο της παίκτριας που είναι από τη Θεσσαλονίκη, την Εύη Σαλταφερίδου.

Η Σαλταφερίδου αφού σχολίασε την «λατρεία» που θρέφει τόσο η ίδια, όσο και η Κατερίνα Δαλάκα στο συγκεκριμένο φαγητό, είπε πως της έχει λείψει πολύ καθώς πολύ κοντά στο σπίτι της βρίσκεται η «καλύτερη μπουγάτσα της Θεσσαλονίκης». Ο Γιώργος Λιανός της είπε πως αν δεν είναι αλυσίδα μπορεί να πει και το όνομα, με την Σαλταφερίδου να στέλνει τα χαιρετίσματά της στην μπουγάτσα Ουζούνης.

Το συγκεκριμένο κατάστημα βρίσκεται στην Καλαμαριά, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο στο Twitter ξέσπασε «πόλεμος», με τους χρήστες να αναφέρουν ο καθένας το δικό του αγαπημένο μπουγατσατζίδικο της πόλης.

Τελικώς, τόσο η Εύη Σαλταφερίδου, όσο και η Κατερίνα Δαλάκα απόλαυσαν την μπουγάτσα καθώς νικήτρια και στο Symbol Game ήταν η ομάδα των Διασήμων (Δαλάκα – Τσίλης).

Να σημειωθεί, επιπλέον, πως νωρίτερα οι Διάσημοι είχαν κερδίσει με 10-6 το μεγάλο έπαθλο του ταξιδιού στις ΗΠΑ για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα Play – Off του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τις Μιλγουόκι Μπακς, ενώ αργότερα αποχώρησε η Φελίσια.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Να υιοθετήσει ο Μητσοτάκης την πρόταση για άρση της ασυλίας του Καραμανλή
«Τι πρέπει να συμβεί για να συγκινηθεί ο κ. Μητσοτάκης; Πόσα “γιατί” και πόσες υπογραφές χρειάζονται για να αναλογιστεί τις ευθύνες του;»
ΣΥΡΙΖΑ: Να υιοθετήσει ο Μητσοτάκης την πρόταση για άρση της ασυλίας του Καραμανλή
Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή για τις 100 ημέρες της προεδρίας Μιλέι
Η αστυνομία επιχείρησε να σταματήσει πορείες και σποραδικά επεισόδια από χθες το πρωί σε διάφορα σημεία στο Μπουένος Αϊρες
Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή για τις 100 ημέρες της προεδρίας Μιλέι