Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βέρες γάμου: διάσημοι παντρεμένοι που τις κρύβουν!

Ποιοι είναι οι διάσημοι που κρύβουν τις βέρες τους και γιατί!

Το μεγάλο γεγονός της χρονιάς στα lifestyle νέα για το 2018 ολοκληρώθηκε πριν από μέρες: ο πρίγκιπας Harry παντρεύτηκε την αγαπημένη του Meghan Markle το Σάββατο στις 19 Μαΐου. Ο βασιλικός γάμος που προσείλκυσε τα παγκόσμια βλέμματα πάνω του, ολοκληρώθηκε σε μια λαμπρή τελετή σύμφωνα με όλες τις παραδόσεις της Μ. Βρετανίας. Σε αυτό το μοτίβο, ο γαμπρός τήρησε ακόμα μία παράδοση μετά από τους προηγούμενους βασιλικούς άνδρες στην οικογένεια: όπως ο αδελφός του Πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο παππούς Πρίγκιπας Φίλιππος, επέλεξε να μην φορά γαμήλια βέρα γάμου.

Το πρόγραμμα της γαμήλιας τελετής περιλάμβανε, "την απονομή των γαμήλιων βερών", όπου τόσο η Meghan όσο και ο Harry θα έδιναν ο ένας τον άλλο τη γαμήλια βέρα. Ωστόσο, μόνο στον βασιλικό γάμο του 2011, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έδωσε τη βέρα στην Kate Middleton, αλλά χωρίς να του δώσει εκείνη τη δική του σε αντάλλαγμα.

Ο λόγος γι’ αυτό το γεγονός φαίνεται να βρίσκεται απλώς σε μια προσωπική προτίμηση. Κάτι όχι ασυνήθιστο στη Μ. Βρετανία αφού και ο δούκας του Εδιμβούργου δεν φόρεσε ποτέ βέρα στα 70 χρόνια του γάμου του με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Ωστόσο, ο πρίγκιπας Κάρολος, ξεχωρίζει από τον γιο του Χάρι, αφού ο Πρίγκιπας της Ουαλίας φορούσε βέρα γάμου για τους γάμους του τόσο με την πριγκίπισσα Dianna όσο και με την Δούκισσα της Κορνουάλης, Camilla.

Η αντίσταση στη βέρα δεν είναι μόνο παράξενη συνήθεια των βρετανών αριστοκρατών. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα είναι ένα ακόμα δημόσιο πρόσωπο που κυκλοφορεί χωρίς να φορά βέρα γάμου. Παρά τα 26 χρόνια γάμου με τη Μισέλ, ο Μπαράκ Ομπάμα δεν συνηθίζει να φορά τη γαμήλια βέρα του στο χέρι. Ωστόσο, η εξήγηση δεν είναι κάποιο μυστήριο αλλά η επιθυμία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ να προστατέψει το πολύτιμο κόσμημα αυτό από πιθανές φθορές ή ακόμα και κλοπή.

Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει εμφανιστεί σε στιγμιότυπα να βγάζει διακριτικά τη γαμήλια βέρα και να την τοποθετεί στην τσέπη του καθώς προσεγγίζει ένα μικρό πλήθος κόσμου. Ακόμη και με όλους τους παράγοντες της μυστικής υπηρεσίας που τον περιβάλλουν, ο Ομπάμα στα χρόνια της προεδρίας του λάμβανε πάντα μέγιστες προφυλάξεις με την αγαπημένη του γαμήλια βέρα.

Η συζήτηση για τις παραξενιές διάσημων προσώπων με τις βέρες τους αποδεικνύει την ιδιαίτερη αξία που έχει το αυτό το κόσμημα στη ζωή ενός ζευγαριού. Οι βέρες γάμου είναι το απόλυτο κόσμημα για κάθε ζευγάρι αφού συμβολίζει τη μεγαλύτερη απόφαση της ζωής του, ανεξάρτητα από το αν τη φορά ή όχι στην καθημερινότητά του μετά τον γάμο.

Για όσους θέλουν να φορούν τις βέρες τους, αλλά και για όσους δεν θέλουν (αλλά μπορεί να αλλάξουν γνώμη σύντομα) στο Dimasis.gr προσφέρουμε τις απόλυτες επιλογές σε βέρες γάμου & αρραβώνα μέσα από μια πλούσια συλλογή σε απίστευτο εύρος τιμών για κάθε απαίτηση. Χειροποίητες βέρες χρυσές σε ποικιλία σχεδίων κατασκευής σε 9, 14 και 18 καράτια που ξεχωρίζουν για τη λαμπρότητά τους είτε μέσα από κλασικό είτε πιο μοντέρνο design. Επισκεφθείτε σήμερα το Dimasis.gr για να επιλέξετε τις αγαπημένες βέρες γάμου & επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε τροποποίηση στο σχέδιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ