Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χαλκιδική: Η Γαλάζια Λίμνη στη Σιθωνία – Εξωτική ομορφιά (Video)

Ένα υπέροχο βίντεο, με πτήση πάνω από τη Σιθωνία

«Η Καραϊβική υποκλίνεται στη Χαλκιδική», είναι ο τίτλος από το υπέροχο video του haanity για τη Χαλκιδική. Υπέροχες λήψεις από ψηλά, γαλαζοπράσινα νερά που ναι θα ζήλευε μέχρι και η Καραϊβική.

Όπως αναφέρεται στην περιγραφή του video του haanity για τη Χαλκιδική, πρόκειται για μια πτήση πάνω από έναν τόπο στη Σιθωνία Χαλκιδικής που εντυπωσιάζει με την εξωτική ομορφιά του, το Blue Lagoon.

Στο στενό που δημιουργείται μεταξύ των νησιών Διάπορος και Άγιος Ισίδωρος, τα νερά έχουν το απόλυτο τιρκουάζ χρώμα, λόγω της λευκής άμμου του βυθού, δημιουργώντας μια “Γαλάζια Λίμνη” (Blue Lagoon). Το σημείο είναι προσβάσιμο με σκάφος από τη Βουρβουρού, από την οποία απέχει 15 λεπτά.

H «Γαλάζια Λίμνη» της Ελλάδας είναι μια συστάδα έξι νησιών και βρίσκονται ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο πόδι της Χαλκιδικής. Ονομάζονται Δρένια (ή Γαϊδουρονήσια). Και το τοπίο είναι απλά μαγικό.

Απολαύστε την πτήση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα
«Ακόμα κι αν λάβει σήμερα την ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Μητσοτάκης, αυτό δε σημαίνει ότι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας»
Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα