Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έναρξη υποβολής αιτήσεων για τα New Designers Awards

Στην 24η Athens Xclusive Designers Week

H Αthens Xclusive Designers Week στηρίζει την ελληνική μόδα και τους νέους δημιουργούς και προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν την αίτησή τους για τα New Designers Αwards που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της 24ης Εβδομάδας Μόδας 1-4 Νοεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο. Ο θεσμοθετημένος διαγωνισμός  Νέων Σχεδιαστών διοργανώνεται για ακόμα μια σεζόν και δίνει την ευκαιρία σε νέα σχεδιαστικά ταλέντα να παρουσιάσουν τις συλλογές τους στο κοινό και στην κριτική επιτροπή η οποία αποτελείται από επιχειρηματίες του χώρου της ένδυσης, δημοσιογράφους και καταξιωμένους σχεδιαστές μόδας.

Οι νέοι δημιουργοί που θα συμμετέχουν στα New Designers Awards θα διαγωνιστούν για τα βραβεία Best Catwalk, Best Trendesetter και Best New Designer, σημαντικά για την μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία στην ελληνική και τη διεθνή αγορά της μόδας.

Επιπλέον, οι νέοι σχεδιαστές θα έρθουν σε επαφή με σημαντικούς φορείς του χώρου της μόδας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, buyers και εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Απαραίτητη προϋπόθεση υποψηφιότητας για τα New Designers Awards είναι το πτυχίο σχολής fashion design  από την Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας: Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΞΕΕ: Θετικό πρόσημο θα έχει η εφετινή τουριστική χρονιά - Οι μεγαλύτερες προκλήσεις
Όλες οι ενδείξεις συνηγορούν για άλλη μια σεζόν με θετικό πρόσημο, αναφέρει ο Αλέξανδρος Βασιλικός
ΞΕΕ: Θετικό πρόσημο θα έχει η εφετινή τουριστική χρονιά - Οι μεγαλύτερες προκλήσεις