Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Απειλή για λουκέτο στο κέντρο που είναι ο Νίκος Βέρτης στη Θεσσαλονίκη

Και αυτόφωρο για τον προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος

Με... «στοναρίσματα» σημαδεύτηκε η πρεμιέρα στο κέντρο διασκέδασης «Όραμα», στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται από τις 10 Αυγούστου ο δημοφιλής τραγουδιστής, Νίκος Βέρτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος», σε διαδοχικούς ελέγχους που πραγματοποίησαν αστυνομικοί τα δύο πρώτα σαββατοκύριακα των εμφανίσεων του τραγουδιστή, κατόπιν καταγγελιών των ιδιοκτητών του χώρου, διαπίστωσαν υπεράριθμους πελάτες έως και 50% του προβλεπομένου από την άδεια λειτουργίας.

Ειδικότερα, το πρώτο σαββατοκύριακο στο κέντρο βρίσκονταν 1.400 θαμώνες, έναντι 975 που προβλέπει η άδεια, ενώ το δεύτερο 1.120.

Παράλληλα, ανακάλυψαν ότι χρησιμοποιούσαν το διπλανό οικόπεδο ως πάρκινγκ χωρίς άδεια, παράνομη λειτουργία φωτεινών πινακίδων -που συνιστούν κίνδυνο για την κυκλοφορία- και σειρά άλλων παραβάσεων.

Συνεπώς, το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης ζήτησε ανάκληση της άδειας λειτουργίας και τη σφράγιση της επιχείρησης, με βασικό αιτιολογικό τους υπεράριθμους πελάτες, επισημαίνοντας ότι εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλειά τους σε περίπτωση ανάγκης.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, για την υπόθεση συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ υποβλήθηκε και πρόστιμο 84.000 ευρώ για τις φωτεινές πινακίδες.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ