Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

6 εστιατόρια διάσημων σταρ που πρέπει να πάτε

Hot celebrities μας ταΐζουν από μπέργκερ μέχρι ιταλικό και κορεάτικο

Στον Μπον Τζόβι ανήκει το Soul Kitchen Restaurant στο Νιού Τζέρσεϊ. Το καλύτερο κομμάτι του εστιατορίου του εμβληματικού τραγουδιστή: Πως δεν υπάρχει ακριβής τιμή για το φαγητό του! Πληρώνεις όσο θέλεις και ακόμη κι αν δεν έχεις να πληρώσεις τότε το εστιατόριο θα σου βρει κάποια… ανταποδοτική υπηρεσία για να κάνεις.  

O Donnie Wahlberg και ο Mark Wahlburg είναι συνέταιροι στα Wahlburgers! Με τέτοια ονόματα τι άλλο να έκαναν οι άνθρωποι εκτός από μπέργκερ; Βρίσκεται στη Μασαχουσέτη και θεωρείται ως ένα από τα πλέον οικονομικά μαγαζιά επωνύμων στον κόσμο.

Θα μπορούσε ο Ταραντίνο να έχει μετοχές σε ένα εστιατόριο με… απλή κουζίνα; Και βέβαια όχι είναι η απάντηση. Ο χαρισματικός και εκκεντρικός σκηνοθέτης είναι ένας εκ των επενδυτών στο Do Hwa, το πιθανώς καλύτερο εστιατόριο κορεατικής κουζίνας στη Νέα Υόρκη.

Πιο απλή, τουλάχιστον στις επενδυτικές της επιλογές, η Lady Gaga έχει ποσοστά στο ιταλικό εστιατόριο Joanne Trattoria, το οποίο σερβίρει αυθεντικά ιταλικά πιάτα στην καρδιά της Νέας Υόρκης ή τέλος πάντως… λίγο πιο πάνω στο Upper West Side.

Ο Justin Timberlake είναι συνιδρυτής του εστιατορίου Southern Hospitality, κι αυτό με έδρα τη Νέα Υόρκη. Το μαγαζί θεωρείται η Μέκκα του μπάρμπεκιου και μάλιστα του «βρώμικου» νότιου μπάρμπεκιου!

Ανεβάζουμε άρδην την ποιότητα και πάμε μία βόλτα από το οινοποιείο του μεγάλου Francis Ford Coppola. Εδώ μιλάμε για μία εμπειρία: Οι συνταγές του εστιατορίου Rustic είναι βγαλμένες από τις εμπειρίες του πολυταξιδεμένου σκηνοθέτη και επίσης για να πάτε στα είστε ήδη στην Καλιφόρνια! Τι άλλο να πούμε;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ