Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αυτό θα πει κοιλιακοί! Η Nicole Scherzinger αποκαλύπτει το τέλειο σώμα της

Και μοιράζεται τα μυστικά της διατροφής της!

Και μοιράζεται τα μυστικά της διατροφής της!

Το ντεμπούτο της στην μόδα ήταν τόσο πετυχημένο που η Nicole Scherzinger αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω για να σχεδιάσει ακόμη μια σειρά ρούχων - και μόλις τα παρουσίασε! Η 36χρονη Nicole, παρουσίασε τη συλλογή της με 35 νέα σχέδια, τα οποίο εμπνεύστηκε από το δικό της στυλ, για να αναδείξουν τους αξιοζήλευτους κοιλιακούς της στη νέα της καμπάνια.

Μένοντας πιστή στην αθλητική θεματική που αγαπά η Nicole, υπάρχουν άφθονα δροσερά φορέματα με δερμάτινα μανίκια – και η Nicole τα αναδεικνύει στον απόλυτο βαθμό! Ενώ η τραγουδίστρια αναδεικνύει μια αξιοζήλευτη σωματική διάπλαση, η Nicole μοιράστηκε τα μυστικά διατροφής της μαζί μας και μπορείτε να εκπλαγείτε να ακούσετε ότι λατρεύει τα τυριά.

«Ταξιδεύω πολύ, αλλά μου αρέσει να μαγειρεύω όταν είμαι στο σπίτι. Μου αρέσει να κάνω ζυμαρικά, επειδή είναι εύκολο. Κάνω τρελές ποικιλίες τυριών, μεγάλα fajitas κοτόπουλου και κοτόπουλο τεριγιάκι με λαχανικά». Σχολιάζοντας τις υγιείς διατροφικές συνήθειες και τις δίαιτες, η Nicole είπε: «Ο καθένας έχει διαφορετικούς τύπους σώματος και αίματος, οπότε είναι καλύτερο να τρώμε μόνο ό, τι μας κάνει να νιώθουμε καλά. Πιστεύω ότι θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα με μέτρο. Αν εγώ στερήσω κάτι, θα το θελήσω 10 φορές περισσότερο».

Ξέρουμε ότι δεν θα κάνουμε ποτέ ένα δολοφονικό σώμα, όπως η Nicole, χωρίς να γυμναστούμε σκληρά και αποφεύγοντας να τρώμε αργά το βράδυ. «Το τρέξιμο με ωφελεί πάρα πολύ. Ενισχύει το μυαλό μου και μου βάζει στην καλύτερη κατάσταση του νου. Παίρνω τις ιδέες μου για το τι θέλω να κάνω στη σκηνή και στη μουσική μου όταν τρέχω. Προτιμώ να το κάνω το πρωί, το πρώτο πράγμα όταν ξυπνάω. Ακόμα και για είκοσι λεπτά». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ