Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φτιάξτε το τέλειο διαιτητικό γλυκό για το βράδυ!

Για όσους τους πιάνει μία λιγούρα πριν τον ύπνο…

Πόσες φορές έχετε λιγουρευτεί ένα γλυκάκι εκεί λίγο πριν κοιμηθείτε αλλά σκέφτεστε τις ατελείωτες θερμίδες που θα αποθηκεύσετε λίγο πριν κλείσετε τα μάτια σας; Είμαστε σίγουροι ότι αυτό μπορεί να σας συμβαίνει ακόμα και κάθε βράδυ αν είστε fun του γλυκού.

Εμείς, λοιπόν, σήμερα θα σας δώσουμε την πιο εύκολη συνταγή για να… κατρακυλήσετε στα αμαρτωλά μονοπάτια της σοκολάτας αλλά διαιτητικά.

Θα χρειαστείτε ψιλοκομμένα φρέσκα φρούτα (φράουλες, πορτοκάλια), 100 γραμμάρια κουβερτούρα, 1 1/2 κούπα κρέμα γάλακτος light, λίγο κονιάκ.

Θα λιώσετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και θα την κατεβάσετε από τη φωτιά. Θα βγάλετε την κρέμα γάλακτος (θα την έχετε βάλει για 10 λεπτά στην κατάψυξη) και θα την χτυπήσετε στο μίξερ ενώ μετά θα προσθέσετε τη σοκολάτα. Αμέσως μετά θα βάλετε και το κονιάκ.

Σερβίρετε το μείγμα σε μπολ βάζοντας στρώσεις σοκολάτας και φρούτων και βάζετε τα μπολ στο ψυγείο για να παγώσει καλά. Και καλή σας όρεξη!

queen.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απάτη «μαμούθ» 645 εκατ. ευρώ στη βιομηχανία κάνναβης
Στην εξιχνίαση ενός από τα μεγαλύτερα σχήματα Πόντσι στην ιστορία, μια «πυραμίδα» επενδυτών που δρούσε στον τομέα της κάνναβης, προχώρησαν πριν από...
Απάτη «μαμούθ» 645 εκατ. ευρώ στη βιομηχανία κάνναβης