Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η Kim Kardashian μας ξέκανε!

Και να θες να την αποφύγεις, πέφτεις πάνω της…

Και να θες να την αποφύγεις, πέφτεις πάνω της…

Λίγο να παρακολουθείς τα κουτσομπολιά στο διαδίκτυο δεν γίνεται να μην έχεις πέσει πάνω στην Kim Kardashian. Ή μάλλον πάνω στα οπίσθια της! Μπορεί και να έχει τα πιο διάσημα οπίσθια του κόσμου. Μάλιστα, πολλές γυναίκες μετά την εμφάνιση της χυμώδους στάρλετ έχουν προσπαθήσει να μιμηθούν το κορμί της Kim και τον προεξέχοντα… ποπό της! Δείτε το γιατί…

Από ότι φαίνεται, η υπερπροβολή και συνεχής έκθεση δεν έφτασε στην Kim. Στο χειμωνιάτικο τεύχος του περιοδικού Paper η Kardashian φωτογραφίζεται ΟΛΟΓΥΜΝΗ, πασαλειμμένη με λάδι! Με το αγαπημένο σημείο του κορμιού της γυρισμένο στην κάμερα, αφήνει πλέον ελάχιστα στη φαντασία. Παρότι θέλουμε να κράζουμε που και που,  η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι πραγματικά εκτός από σεξουαλική και είναι καλλιτεχνική… Σαν άγαλμα!

Μέσα σε όλα τα προσόντα της, προσθέστε και το χιούμορ! Σε συνέχεια της φωτογράφησης από τον Jean-Paul Goude στο Παρίσι, η Kim αποφάσισε να στηρίξει ένα ποτήρι σαμπάνιας εκεί που δύσκολα το έχει κάνει άλλη γυναίκα! Και μάλιστα μοιράστηκε στον προσωπικό της διαδικτυακό λογαριασμό: «Όποιος νομίζει ότι είναι εύκολο, ας το δοκιμάσει»!

Φυσικά, το ίντερνετ πήρε φωτιά. Η κριτική ήταν ασταμάτητη, από τους πιο συντηρητικούς μέχρι τους πιο καλλιτέχνες, οι οποίοι αμφισβήτησαν την καλλιτεχνική αξία της φωτογραφίας. Όμως, πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις προτιμούμε όσους ρίχνουν και κανά γέλιο με το τι συμβαίνει γύρω τους. Ένας πλακατζής, λοιπόν, παίρνοντας πάτημα από το κορμί της Kardashian, άφησε τη φαντασία του ελεύθερη και σχεδίασε το κοντινότερο μυθικό πλάσμα στις παραπάνω φωτογραφίες. Το μυθικό κένταυρο- Καρντάσιαν!

Επειδή όμως καλό είναι το χιούμορ αλλά ακόμη καλύτερες οι όμορφες γυναίκες ας κλείσουμε με την Kim στα καλύτερα της!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ