Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καφές και γεύσεις στο Τελλόγλειο!

TELO ονομάζεται το καφέ - εστιατόριο του Τελλογλείου Ιδρύματος ΑΠΘ που συστήνεται εκ νέου στο κοινό

Μία νέα περίοδο της λειτουργίας του ανοίγει το καφέ - εστιατόριο του Τελλογλείου Ιδρύματος Α.Π.Θ., που συστήνεται εκ νέου στο κοινό με το όνομα TELO. Στον ανανεωμένο χώρο του καφέ, στον πρώτο όροφο του Τελλογλείου, το μενού εμπλουτίζεται με ελαφρά πιάτα που μπορούν να γευτούν τόσο οι επισκέπτες του μουσείου όσο και κάθε ενδιαφερόμενος.

Ειδικά κατά την ανοιξιάτικη και θερινή σεζόν, μέσα στον καταπράσινο  και πανέμορφο κήπο του Τελλογλείου, τα σκιερά τραπεζάκια της αυλής προσφέρονται για ένα διάλειμμα σε ένα ήρεμο περιβάλλον, πάνω από την πανεπιστημιούπολη.

Στο TELO μπορεί κανείς να πιει χυμούς, καφέ, τσάι και κοκτέιλ, αλλά και να γευτεί κάποιο ελαφρύ γεύμα.

Από το καθημερινό μενού προτείνονται:

Πιάτα au gratin με σπανάκι ή μανιτάρια, quiche με τυριά-μπέικον-ζαμπόν ή κοτόπουλο, πλατώ τυριών και αλλαντικών καθώς και μία μεγάλη ποικιλία σε ουζομεζέδες. Και για επιδόρπιο μπορεί κανείς να επιλέξει γιαούρτι με μέλι και ξηρούς καρπούς ή γλυκό του κουταλιού.

Στον χώρο του καφέ λειτουργεί αυτό το διάστημα η έκθεση φωτογραφίας του Ομίλου Φωτογραφίας του Α.Π.Θ. Θα ακολουθήσουν μουσικές, κινηματογραφικές και θεατρικές βραδιές.

Επίσης, μετά από συνεννόηση, στον χώρο του TELO μπορούν να φιλοξενηθούν ειδικές εκδηλώσεις και γεύματα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για catering.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310 991620.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ