Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Euro 2016: 116 συλλήψεις οπαδών έως τώρα στη Γαλλία

Μόνο ομαλές δεν ήταν οι πρώτες ημέρες των αγώνων στο Euro 2016, καθώς στιγματίστηκαν από σοβαρά επεισόδια σε διάφορες πόλεις......

Μόνο ομαλές δεν ήταν οι πρώτες ημέρες των αγώνων στο Euro 2016, καθώς στιγματίστηκαν από σοβαρά επεισόδια σε διάφορες πόλεις, με σημαντικότερες τις συμπλοκές μεταξύ Ρώσων και Αγγλων οπαδών στη Μασσαλία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου εσωτερικών της χώρας, ως τώρα η γαλλική αστυνομία έχει προχωρήσει σε 116 συλλήψεις από την Παρασκευή όταν και ξεκίνησε η διοργάνωση. Επιπλέον τρία άτομα έχουν απελαθεί από τη χώρα ενώ σε άλλα πέντε άτομα απαγορεύτηκε η είσοδος στη Γαλλία, καθώς θεωρήθηκαν ως επικίνδυνα για τη δημιουργία επεισοδίων.

Να σημειωθεί πως ο υπουργός εσωτερικών, Μπερνάρ Καζνέβ, έχει απαγορεύσει την πώληση αλκοόλ εντός των γηπέδων, περιμετρικά από αυτά αλλά και στις fanzones, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να περιορίσει τα περιστατικά βίας που έχουν ξεσπάσει από την έναρξη της διοργάνωσης μεταξύ οπαδών.

Στο μεταξύ σήμερα αναμένεται να φθάσουν στη Γαλλία, επιπλέον 45 Αγγλοι αστυνομικοί, ενόψει του βρετανικού ντέρμπι της Πέμπτης στο Λανς, κόντρα στην Ουαλία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κασσελάκης για ευρωψηφοδέλτιο: «Ήθελαν ένα μικρό ΣΥΡΙΖΑ, δεν το επιτρέψατε» (Δείτε live)
«Τσίπρα γερά να φύγει η δεξιά» φώναξαν στον πρώην πρόεδρο όταν έφτασε στον χώρο της εκδήλωσης
Κασσελάκης για ευρωψηφοδέλτιο: «Ήθελαν ένα μικρό ΣΥΡΙΖΑ, δεν το επιτρέψατε» (Δείτε live)