Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Όλα τα φώτα σήμερα στο παιχνίδι Βέλγιο-Ιταλία

Mε τρία παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική δράση στους ομίλους του Euro 2016... ...

Mε τρία παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα η αγωνιστική δράση στους ομίλους του Euro 2016, που διεξάγεται στα γήπεδα της Γαλλίας.

Στις 16.00 η Ισπανία, η οποία θέλει να δείξει σημάδια ζωής, μετά το άνευ προηγουμένου κάζο που υπέστη στo Moυντιάλ της Βραζιλίας θα τεθεί αντιμέτωπη με την Τσεχία στο Μουνισιπάλ.

Φυσικά οι «φούριας ρόχας» , που φυσικά θέλουν να υπερασπιστούν το στέμμα τους, είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, ωστόσο οι Τσέχοι έχουν ταλέντο και έδειξαν τις δυνατότητές τους στα προκριματικά. Ως εκ τούτου αν υποτιμηθούν από τους Ισπανούς είναι ικανοί να κάνουν τη… ζημιά.

Στις 19.00 την… σκυτάλη παίρνουν η Ιρλανδία και η Σουηδία, οι οποίες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Stade de France.

Οι Σκανδιναβοί σίγουρα έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη αλλά οι Ιρλανδοί οι οποίοι ποντάρουν στο σύνολο και όχι στις μονάδες, είναι αποφασισμένοι να παλέψουν το παιχνίδι.

Το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει με το αρκετά αμφίρροπο ματς, αυτό ανάμεσα στο Βέλγιο και την Ιταλία, που θα διεξαχθεί στις 22.00 στο Stade des Lumières της Λιόν.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες του αρχηγού τους, Βινσέν Κομπανί καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός τον κράτησε εκτός διοργάνωσης.

Ωστόσο ακόμα και έτσι εμφανίζονται σαν την ομάδα που μπορεί να κάνει την έκπληξη και να κατακτήσει το Euro 2016. Άλλωστε δεν έφτασαν καθόλου τυχαία στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA.

Άξιζει να σημειωθεί ότι στις 13 Νοεμβρίου οι δύο ομάδες συναντήθηκαν σε φιλικό στις Βρυξέλλες, που κατέληξε στην αγκαλιά των «κόκκινων διαβόλων» με 3-1.

Το σημερινό πρόγραμμα:

16:00 Ισπανία - Τσεχία (EΡT1)

19:00 Ιρλανδία - Σουηδία (EΡT1)

22.00 Βέλγιο-Ιταλία (EΡT1)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ