Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κρίσιμα ματς σήμερα για Κροατία-Ισπανία και Τσεχία-Τουρκία

Τα μάτια στραμμένα εκτός από τον αγωνιστικό χώρο και στις εξέδρες, όπου οι Κροάτες οπαδοί δημιουργούν προβλήματα......

Tα μάτια στο παιχνίδι των «Χρβάτσκι» (Κροάτες) με τους «Φούριας Ρόχας» (Ισπανοί) εκτός από τον αγωνιστικό χώρο του σταδίου «Matmut Atlantique» στο Μπορντό, θα είναι στραμμένα και στις εξέδρες, αφού οι Κροάτες οπαδοί έχουν προκαλέσει προβλήματα στα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας της χώρας τους και βρίσκονται υπό επιτήρηση από την UEFA.

Ισπανία και Κροατία χρειάζονται ένα βαθμό από το παιχνίδι της Τρίτης. Ούτε οι Ισπανοί, όμως, ήταν άμεμπτοι, σε ένα τουρνουά που έχει δει πολλά περιστατικά κακής συμπεριφοράς.

Τρεις από τους οπαδούς της Ισπανίας συνελήφθησαν στη Νίκαια για ανάρτηση πανό με περιεχόμενο που παρέπεμπε σε νεοναζί και άλλοι τρεις στην προσπάθεια να περάσουν φωτοβολίδες στο γήπεδο πριν από τον αγώνα εναντίον της Τουρκίας.

«Χάσαμε το ρυθμό μας όταν το παιχνίδι διακόπηκε λόγω των οπαδών μας» δήλωσε ο Ιβάν Ράκιτιτς στους δημοσιογράφους, ενώ ρωτήθηκε για το πώς νιώθει που αντιμετωπίζει φίλους και συμπαίκτες από την Μπαρτσελόνα στην ομάδα της Ισπανίας, όπως οι Αντρές Ινιέστα και Σέρχιο Μπουσκέτς. «Έχω μιλήσει λίγο μαζί τους» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

«Ξέρουμε ότι πρόκειται να είναι δύσκολο, γιατί έχουμε επίγνωση της ατομικής και ομαδικής ποιότητάς τους. Αλλά πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας εναντίον τους. Θα πρέπει να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να τους κάνουμε να ανησυχήσουν», πρόσθεσε.

Στο άλλο παιχνίδι θα συναντηθούν στο «Stade Bollaert-Delelis» της Λανς η Τσεχία με την Τουρκία. Η Τουρκία μετρά ήδη δύο ήττες και είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί στους «16» ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες των ομίλων, αλλά ο αμυντικός της, Γκοκχάν Γκονούλ, πιστεύει ότι έχουν ακόμα μια ευκαιρία, εφόσον μπορέσουν να νικήσουν.

«Υπάρχει ένα πράγμα που η τουρκική Εθνική ομάδα κάνει πάντα: διεκδικεί το παιχνίδι μέχρι την τελευταία στιγμή» είπε ο 31χρονος αμυντικός. «Πάλι φτάσαμε ως το τελευταίο ματς, ίσως δεν έχουμε πολλές ελπίδες αυτή τη φορά, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και ελπίζουμε ότι και με λίγη τύχη μπορούμε να νικήσουμε την Τσεχία» συμπλήρωσε.

Οι Τσέχοι, πάντως, είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση μετά την ανατροπή του σκορ στον αγώνα με την Κροατία, όπου είχαν βρεθεί να χάνουν με 0-2. Εκτός από το να σκοράρει πάντως το πρώτο γκολ στο τουρνουά, η Τουρκία θα χρειαστεί και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προκριθεί, ενώ νίκη της αντίπαλης ομάδας θα στείλει την Τσεχία στους τέσσερις βαθμούς και σε μια καλή θέση για να διεκδικήσει είσοδο στους «16».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας
Ποιες ώρες θα είναι χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ σήμερα η Θεσσαλονίκη - Γιατί κάνουν στάση εργασίας οι εργαζόμενοι, τι απαντά η διοίκηση του Οργανισμού
Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί