Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μεγαλομέτοχος του Άρη ο Καρυπίδης, κάλυψε με €1,2 εκατ. την ΑΜΚ

Κατέθεσε το μεσημέρι της Παρασκευής τα χρήματα - Έκλεισε η ΑΜΚ και αρχίζουν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για τη σύσταση εταιρίας

Συνεπής στις δεσμεύσεις του εμφανίστηκε ο Θοδωρής Καρυπίδης, ο οποίος κάλυψε το ποσό της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της υπό σύσταση ΠΑΕ και αποτελεί τον νέο μεγαλομέτοχο του Άρη.

Ο 38χρονος επιχειρηματίας κατέθεσε το μεσημέρι της Παρασκευής (24/6) τα 1,2 εκατ. ευρώ που απαιτούνταν, με αποτέλεσμα να κλείσει η ΑΜΚ και να αρχίσουν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για την σύσταση της εταιρίας.

Κάποιες από τις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν μέχρι να πάρει την άδεια συμμετοχής ο Άρης είναι ο έλεγχος του ισχυρού άνδρα της ομάδας (πόθεν έσχες κλπ), αλλά και της μεταβίβασης της Βέροιας, αφού δεν μπορεί να έχει στην κατοχή του δύο ΠΑΕ. Επιπλέον, αρχίζει αμέσως να ετοιμάζεται ο φάκελος που θα κατατεθεί στην ΕΕΑ και στην ΕΠΟ.

Η κινητικότητα θα ξεκινήσει σύντομα και σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, αφού άμεσα αναμένεται συνάντηση με τον Νίκο Αναστόπουλο. Τα πολλά ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν στο συγκεκριμένο κομμάτι το θέτουν σε προτεραιότητα, με αποτέλεσμα να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους για να ξεκινήσει η προετοιμασία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ