Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Ο Ευθύμης Κουλούρης ζει για το γκολ»

Μιλάει ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον νεαρό επιθετικό στον Αετό Σκύδρας

Μόνο τα καλύτερα είχε να πει ο Γιώργος Τυριακίδης για τον MVP της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, Ευθύμη Κουλούρη. Ο κ. Τυριακίδης ήταν αυτός που είχε «ανακαλύψει» τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, όταν εργαζόταν στις ακαδημίες του Αετού Σκύδρας.

«Ηταν πολύ καλός. Ηταν συνέχεια μέσα στο γκολ. Και δεν ήταν μόνο τα γκολ αλλά και ο τρόπος που τα πετύχαινε. Από μικρός έδειχνε πως η θέση του ήταν εκεί. Αυτό επιζητούσε», επεσήμανε αρχικά ο νυν τεχνικός του Αλμωπού Αριδαίας και προσέθεσε: «Το σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ δούλεψε καλά και πρόλαβαν να τον πάρουν. Υπήρχε άλλωστε και συνεργασία τότε, επί ημερών Θοδωρή Ζαγοράκη στον ΠΑΟΚ.

Ο κ. Τυριακίδης σκιαγράφησε τον Ευθύμη Κουλούρη ως «ένα εξαιρετικό παιδί, εξαιρετικό σαν άνθρωπο» και προσέθεσε: «Όλη η κοινωνία της Σκύδρας στην οποία μεγάλωσε και συνεχίζει ακόμη να έρχεται, είναι χαρούμενη. Είναι φοβερός στις σχέσεις του και φυσικά σε αυτό συμμετοχή έχει και το σχολείο αλλά κυρίως οι γονείς του».

Κλείνοντας, ο «μέντορας» του φορ ΠΑΟΚ, που πήρε και το έπαθλο του Καλύτερου Γκολ της 4ης αγωνιστικής, τόνισε σε ό,τι έχει να κάνει γενικά με τις ακαδημίες: «Ελπίζω ο Ευθύμης να δώσει κίνητρο και να αποτελέσει πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά. Ωστόσο, η κρίση έχει επηρεάσει τους πάντες και τα πάντα. Ταλέντα υπάρχουν στην περιοχή, ωστόσο υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες για να βοηθηθούν αυτά τα παιδιά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ