Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΠΑΟΚ: Κανονικά ο αγώνας της Πέμπτης με τη Σλόβαν Λίμπερετς

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα συνεχίζεται κανονικά - Τι είπε ο αθλητικός διευθυντής της Σλόβαν

Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί κανονικά, παρά το γεγονός ότι οι παίκτες της Σλόβαν Λίμπερετς διανύουν την 4η ημέρα σε καραντίνα.

Ενώ απομένουν τρία 24ωρα για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου του Europa League με τον ΠΑΟΚ, το… κύμα ίωσης που έχει «χτυπήσει» την ομάδα της Τσεχίας από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας (Παρασκευή) ναι μεν έχει κωπάσει, αλλά δεν έχει εξαφανιστεί.

Ως εκ τούτου δε διεξήχθη ούτε η σημερινή προπόνηση μετά από εντολή του ιατρικού τιμ, παρ΄ όλα αυτά επικρατεί αισιοδοξία ότι το παιχνίδι της Πέμπτης με τους Θεσσαλονικείς θα διεξαχθεί κανονικά, έστω κι αν η ομάδα δεν θα βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση.

«Υπάρχει βελτίωση, αλλά παραμένουμε σε καραντίνα. Την Τρίτη το πρωί θα γίνουν νέες εξετάσεις στους παίκτες που έχουν παρουσιάσει συμπτώματα και ελπίζω πως θα μας επιτραπεί να προπονηθούμε. Πιστεύουμε ότι στο παιχνίδι της Πέμπτης θα είμαστε σε θέση να παίξουμε αλλά όπως καταλαβαίνει κανείς, η ομάδα δεν θα είναι σε άριστη κατάσταση», τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της Σλόβαν, Ίαν Νέζμαρ.

Όπως έγινε γνωστό η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον ΠΑΟΚ συνεχίζεται κανονικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κορυδαλλός: «Έφοδος» με αστυνομικούς σκύλους – Είχαν ναρκωτικά, κινητά, μαχαίρια
Ειδική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί από την αστυνομία στις φυλακές – Δικογραφίες σε 5 έγκλειστους
Κορυδαλλός: «Έφοδος» με αστυνομικούς σκύλους – Είχαν ναρκωτικά, κινητά, μαχαίρια