Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Άσφαιρη» ισοπαλία Ηρακλή και ΑΕΚ

Πήρε την ισοπαλία ο Γηραιός στην Αθήνα

Η ΑΕΚ συμπλήρωσε το «καρέ» αποτυχιών των «μεγάλων» του ελληνικού πρωταθλήματος κατά την 5η αγωνιστική στη Super League, καθώς αν και γηπεδούχος δεν κατόρθωσε να κάμψει την αντίσταση του Ηρακλή, που απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στο ΟΑΚΑ. Για τον «Γηραιό» ήταν ο δεύτερος βαθμός στη διοργάνωση, ενώ η Ένωση κατέγραψε την πρώτη βαθμολογική απώλεια.

Με διαμαρτυρίες για τον διαιτητή Μπλάνα, βρήκε το τέλος του ματς και τις δυο ομάδες. Ουσιαστικά η γκρίνια είναι για δυο φάσεις. Στο 39’ ο Ροντρίγκες γύρισε άτσαλα την μπάλα στον Ανέστη, εκείνος έδιωξε άσχημα, ο Περόνε μπήκε στην διεκδίκηση και ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ μπλόκαρε με τον Ηρακλή να ζητά έμμεσο, καθώς ο Περόνε που μπαίνει στην φάση, δεν φαίνεται να ακουμπά την μπάλα. Επίσης στο 76’ η μπάλα κτύπησε στο χέρι του Μπαρτολίνι έξω από την περιοχή, οι παίκτες της ΑΕΚ ζήτησαν φάουλ, αλλά ο Μπλάνας δεν έδωσε τίποτα. Υπάρχει και μαρκάρισμα του Λάζαρου στο 90’ μέσα στην περιοχή, αλλά εκεί σωστά φαίνεται να μην υποδεικνύει πέναλτι ο διαιτητής. 

Ο Αλμπέρτος Ρούσσος ήταν ίσως ο βασικότερος λόγος που ο Ηρακλής έφυγε από το ΟΑΚΑ με την ισοπαλία. Είτε ως στόπερ στο ξεκίνημα του ματς, είτε ως αμυντικός χαφ στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Έκοψε τις περισσότερες φάσεις και είχε καταλυτική παρουσία στην ανασταλτική λειτουργία του Ηρακλή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αλλαγή «πλεύσης» από το δήμο για το ξύλινο ντεκ στην Λ. Νίκης
Για εξοικονόμηση πόρων και επιτάχυνση της διαδικασίας, κάνει λόγο η διοίκηση Αγγελούδη – Σε συνεννόηση με την Περιφέρεια για ένταξη του έργου στο νέο...
Θεσσαλονίκη: Αλλαγή «πλεύσης» από το δήμο για το ξύλινο ντεκ στην Λ. Νίκης
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία