Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δεν έδειξε ενδεκάδα ο Ίβιτς

Ούτε στην τελευταία προπόνηση πριν από την αναμέτρηση με την Κάραμπαγκ φανέρωσε τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει, ο Σέρβος τεχνικός ...

Οι ρυθμοί της τελευταίας προπόνησης πριν τον αγώνα που αρχίζει στις 8, ήταν  μικρότερη σε διάρκεια και περιελάμβανε περισσότερο παιχνίδια χαλάρωσης.

Οσον αφορά την ενδεκάδα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε παραδεχθεί και στη συνέντευξη Τύπου πως κάποιες από τις αποφάσεις θα παρθούν την τελευταία στιγμή. Στην άμυνα ο μόνος σίγουρος μοιάζει να είναι ο Μάτος, καθώς οι Κίτσιου, Κρέσπο, Βαρέλα και Μαλεζάς διεκδικούν τρεις θέσεις, με τον τελευταίο να έχει χάσει δυο από τις τρεις τελευταίες προπονήσεις.

Στη μεσαία γραμμή ο Κάνιας έδειξε να χρειάζεται ανάσες και ίσως τις πάρει, με τον Τσίμιροτ να τον αντικαθιστά. Οι Σάχοφ, Χαρίσης και Μπίσεσβαρ διεκδικούν δυο θέσεις, με τους δυο πρώτους να φαίνεται πως έχουν προβάδισμα.

Στην τριάδα της επίθεσης ο Αθανασιάδης ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα λόγω ενόχλησης στην πρόσθια επιφάνεια του γόνατος. Πρόθεση του Ιβιτς είναι να πάει με τη «βασική» του επιθετική τριάδα, με τον Τιάμ να περιμένει μια ευκαιρία για το αρχικό σχήμα.

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ (4-3-3): Σέχιτς, Χουσεϊνοφ, Σαντίκοφ, Αγκόλι, Μεντβέντεφ, Μίτσελ, Αλμέιδα, Καράγεφ, Ρείνάλντο, Ενλόβου, Κιντάνα.

ΠΑΟΚ (4-3-3): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Κίτσιου, Τσίμιροτ, Σαχόφ, Χαρίσης, Τζάλμα, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ