Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΠΑΟΚ: Τι είπαν Ίβιτς, Μίχελ και Κλάους στον εισαγγελέα – Για το 3-4 με Ατρόμητο

Πέρασαν το «κατώφλι» του αθλητικού εισαγγελέα στη Θεσσαλονίκη

Το "κατώφλι" του γραφείου του αθλητικού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Φίλιππου Καρατσίδη, πέρασαν ο προπονητής του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς, ο αθλητικός διευθυντής των "ασπρόμαυρων", Λούμπος Μίχελ και ο διεθνής ποδοσφαιριστής, Στέφανος Αθανασιάδης, που κατέθεσαν ως μάρτυρες στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, την οποία προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σέρβικου τεχνικού, μετά ήττα από τον Ατρόμητο.

Για "παρερμηνεία" των δηλώσεών του έκανε λόγο -σύμφωνα με πληροφορίες- ο Βλ. Ίβιτς, ερωτηθείς από την εισαγγελέα για τις υπόνοιες που άφησε στην επίμαχη συνέντευξη Τύπου περί "στημένων" ποδοσφαιριστών. Ο 39χρονος προπονητής φέρεται να απέδωσε την ανατροπή του σκορ (από 3-1 υπέρ του ΠΑΟΚ στο τελικό 4-3 υπέρ του Ατρόμητου) στην κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας του στο τελευταίο 20λέπτο της αναμέτρησης.

Στο ίδιο μήκος κύματος φαίνεται ότι κινήθηκε το περιεχόμενο της κατάθεσης του Λιουμπ. Μίχελ, ο οποίος απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο το ματς να ήταν χειραγωγημένο. Στην αγωνιστική καθίζηση του ΠΑΟΚ μετά την επίτευξη του τρίτου γκολ της ομάδας του, αναφέρθηκε, κατά πληροφορίες, ο αρχηγός Στ. Αθανασιάδης, ενώ συμφώνησε με τον προπονητή του, ότι οι επίμαχες δηλώσεις παρερμηνεύτηκαν.

Να σημειωθεί ότι ανάλογα με την εξέλιξη της προκαταρκτικής έρευνας, ο εισαγγελέας δεν αποκλείεται να καλέσει κι άλλους μάρτυρες, ενώ ο ίδιος φέρεται να ζήτησε στοιχεία σχετικά με τους στοιχηματικούς τζίρους που συγκέντρωσε ο συγκεκριμένος αγώνας. Στο επίκεντρο του Φιλ. Καρατσίδη, που διενεργεί προσωπικά την έρευνα, ύστερα από παραγγελία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρου Τσόγκα, βρίσκεται διάταξη του νόμου περί αθλητικής βίας που αναφέρεται στη χειραγώγηση ποδοσφαιρικών αγώνων, για να διαπιστωθεί εάν στο ματς ΠΑΟΚ - Ατρόμητος υπήρξε παραβίαση αυτής της διάταξης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση που συνδέει την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη
Όλα έτοιμα για το Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή με αφετηρία την Πέλλα, ενώ αύριο στον Αρχαιολογικό χώρο Πέλλας...
Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση που συνδέει την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη