Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΠΑΟΚ: Ο Ροντρίγκεζ φεύγει μόνο αν βρεθεί αντικαταστάτης

Αποκλείστηκε τον αυριανό πρώτο αγώνα της ομάδας του στο νέο έτος

Ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο 26χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ από το Πράσινο Ακρωτήρι, είναι ουσιαστικά παρελθόν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφού, όπως δήλωσε ο ίδιος χθες στον προπονητή του, το μυαλό του είναι εκτός ΠΑΟΚ και για τον λόγο αυτό άλλωστε αποκλείστηκε της αποστολής για τον αυριανό πρώτο αγώνα της ομάδας του στο νέο έτος, στην Λιβαδειά. 

Ο παίκτης έχει ικανοποιητική πρόταση από την Γαλατασαράι, από την οποία θα λαμβάνει ποσό άνω του ενός εκατομμυρίου ετησίως για τρία χρόνια, μόλις υπογράψει στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Ο ΠΑΟΚ φυσικά δεν προτίθεται να μπει σε διαπραγματεύσεις μαζί του για να τον μεταπείσει να μείνει στην Τούμπα, εφόσον η σκέψη του είναι στο ικανοποιητικότερο νέο συμβόλαιο που του προσφέρει η «Γαλατά».

Όμως στον ΠΑΟΚ δεν προτίθενται να τον παραχωρήσουν πριν βρεθεί ο διάδοχος και αντικαταστάτης του στην μεταγραφική αγορά. Έτσι ο Λούμπος Μίχελ, ο οποίος έρχεται πίσω στην Ελλάδα σήμερα, θα έχει περισσότερες πληροφορίες για την επιλογή του παίκτη που θα μπει στο ρόστερ της ομάδας. Προς το παρόν παίκτες από το σημερινό ρόστερ του ΠΑΟΚ που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον Ροντρίγκες είναι οι Γιάννης Μυστακίδης αλλά και Φακούντο Περέιρα, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν την αριστερή επιθετική πτέρυγα του ΠΑΟΚ, αλλά ο Βλάνταν Ιβιτς θέλει έτοιμο παίκτη για να μπει άμεσα στην ομάδα.

Επίσης, ενδιαφέρον για τον Βόσνιο διεθνή, Γκόικο Τσίμιροτ, έχει δείξει η γαλλική Ρεν, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "L'Equipe". Η γαλλική εφημερίδα, μεταφράζοντας την επιθυμία των παραγόντων της Ρεν, εκτιμά ότι ο παίκτης έκανε λαμπρές παρουσίες στην τρέχουσα σεζόν με τον ΠΑΟΚ για το Europa League και με βάση αυτές τις εμφανίσεις του, όπως και τις αντίστοιχες με την εθνική της πατρίδας του, θέλει να τον αποκτήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Τρόμαξα τόσο πολύ, νιώθω ότι με έχουν καταραστεί» σχολιάζουν για ταινία του Netflix
Όσοι δε κατάφεραν να παρακολουθήσουν την ταινία μέχρι το τέλος, σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι νιώθουν πλέον καταραμένοι
«Τρόμαξα τόσο πολύ, νιώθω ότι με έχουν καταραστεί» σχολιάζουν για ταινία του Netflix
georganti
Μαριάννα Γεωργαντή: Συγκινήθηκε με την έκπληξη για τα γενέθλιά της (VIDEO)
Ο πατέρας της Μαριάννας Γεωργαντή, Μιχάλης, της έστειλε ένα ηχητικό μήνυμα, το οποίο ακούστηκε στον «αέρα», με την ίδια να ξεσπά σε λυγμούς
Μαριάννα Γεωργαντή: Συγκινήθηκε με την έκπληξη για τα γενέθλιά της (VIDEO)