Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δύσκολη νίκη 1-0 για τον ΠΑΟΚ στα Γιάννενα

Πήρε τους 3 βαθμούς με γκολ του Λέοβατς στο πρώτο ημίχρονο

Σήμερα στους Ζωσιμάδες, όπως και κόντρα στον Λεβαδειακό στην Θεσσαλονίκη την προηγούμενη αγωνιστική, ο... δικέφαλος του βορρά ήταν πιο ουσιώδης και πήρε ισάριθμες νίκες. Την περασμένη αγωνιστική με 3-0, σήμερα πιο δύσκολα, αλλά και το 1-0 με το γκολ του Λέοβατς του έφτανε για να πάρει ακόμα ένα τρίποντο και να ανέβει μόνος του στην 5η θέση με 26 βαθμούς ξεπερνώντας τους Γιαννιώτες και την ΑΕΚ, έχοντας και ένα ματς λιγότερο.

Τα πάντα είχε το πρώτο μέρος

Ένα πρώτο ημίχρονο που τα είχε όλα. Ευκαιρίες, πέναλτι πουν δεν δόθηκε, αλλά και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Αρχικά το ματς ξεκίνησε με πέναλτι που δεν έδωσε ο Γκράνας σε καθαρό χέρι του Τζημόπουλου μόλις στο 1' λεπτό, σε μια φάση που όπως φάνηκε και από το ριπλέι ήταν ξεκάθαρη.

Παρά τον τραγικό όπως αναφέραμε αγωνιστικό χώρο και οι δύο ομάδες και κυρίως ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να βγει μπροστά και να απειλήσει, αλλά την καλή στιγμή την είχαν οι γηπεδούχοι με τον Ακόστα ανενόχλητος από το ύψος της μικρής περιοχής να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στον Γλύκο. Έντεκα λεπτά αργότερα είχαμε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Ο Μάτος έκανε την σέντρα, ο Αθανασιάδης έπιασε την κεφαλιά αναγκάζοντας τον Πασχαλάκη σε μεγάλη επέμβαση, αλλά στην συνέχεια ο Λέοβατς ανενόχλητος κατάφερε να σκοράρει διαμορφώνοντας το τελικό 0-1.

Αυτή δεν ήταν η τελευταία φάση στο πρώτο μέρος, καθώς στο 39' οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Μαμπουλού να βγαίνει μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και να πλασάρει τραγικά, ενώ και ο Γλύκος αντέδρασε πολύ ωραία σώζοντας την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος με τον αγωνιστικό χώρο να γίνεται ακόμα πιο βαρύς το θέαμα ήταν πολύ κακό. Την πρώτη ευκαιρία και μάλιστα διπλή την έχασαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ με τον Μυστακίδη να βλέπει δύο φορές τον Πασχαλάκη να τον νικάει. Αυτή ουσιαστικά ήταν και η μοναδική καλή στιγμή, καθώς είχαμε άλλες δύο περιπτώσεις που ο Κόντε έπεσε μόνος του σε μια με τον Μαλεζά και στην άλλη με τον Βαρέλα, χωρίς να δοθεί και σωστά πέναλτι. Έτσι φτάσαμε στο τελευταίο σφύριγμα του Γκράνα που βρήκε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζουν τη νίκη μέσα σε δύσκολη έδρα και σε τραγικό αγωνιστικό χώρο, ανεβαίνοντας όπως προαναφέραμε μόνοι στην 5η θέση και με ένα ματς λιγότερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξαπατούσαν πολίτες τηλεφωνικά παριστάνοντας το λογιστή ή τον υποψήφιο αγοραστή
Εξιχνιάστηκαν 16 απάτες, τρεις εκ των οποίων στη Θεσσαλονίκη - Δικογραφία για 9 άτομα - Συνολικά κατάφεραν να αποσπάσουν από τους παθόντες άνω των...
Εξαπατούσαν πολίτες τηλεφωνικά παριστάνοντας το λογιστή ή τον υποψήφιο αγοραστή
Κακοκαιρία: Σε Σκόπελο και Καρδίτσα καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Τα φαινόμενα αναμένεται να περιοριστούν σταδιακά στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και να εξασθενήσουν
Κακοκαιρία: Σε Σκόπελο και Καρδίτσα καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής