Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΠΑΟΚ: Τρελά λεφτά από Κίνα για Ίβιτς – Τι απαντά ο Σέρβος

Δίνουν 1,5 εκατ. δολάρια για ένα χρόνο

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε σερβικό δημοσίευμα (της ιστοσελίδας Zurnal.rs) και αποδίδονται σε δηλώσεις του ατζέντη Ντάρκο Σούσνιαρ, μια κινεζική ομάδα β' κατηγορίας, θέλει να προσλάβει τον Βλάνταν Ίβιτς, προσφέροντας του συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 1,5 εκ. δολαρίων.

"Προς το παρόν μπορώ να πω ότι πρόκειται για ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Κίνας. Του προσφέρει 1,5 εκατ. δολάρια, χωρίς να υπολογίζουμε τα μπόνους. Ωστόσο o Ίβιτς το σκέφτεται αν πρέπει να αφήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο νεαρός τεχνικός που κάνει καλή δουλειά θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες αν ταξιδέψει στην Κίνα", σημειώνει ο Σούσνιαρ.

Για την ώρα στον ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να επηρεάζονται και θεωρούν αναμενόμενο να υπάρχουν τέτοια δημοσιεύματα με την πορεία που καταγράφει η ομάδα με τον Σέρβο τεχνικό στην τεχνική ηγεσία της.

Η απάντηση Ίβιτς

Όπως αναφέρει το sdna.gr, ο Βλάνταν Ίβιτς μιλώντας στο περιβάλλον του μετά τα όσα ήρθαν στο "φως" της δημοσιότητας σχετικά με το ενδιαφέρον κινεζικής ομάδας για την πρόσληψή του, είπε ότι δεν έχει ενοχληθεί από κανέναν και πως είναι συγκεντρωμένος στη δουλειά του στον ΠΑΟΚ.

"Δεν έχω μιλήσει με κανέναν και δεν έχω και καμία διάθεση να μιλήσω για κάτι άλλο πέρα από το πως θα συνεχίσουμε, θα βελτιώσουμε και θα ολοκληρώσουμε το έργο μας στον ΠΑΟΚ. Δεν με απασχολούν τα δημοσιεύματα, είμαι 100% συγκεντρωμένος στην ομάδα μου", φέρεται να σχολίαζε σχετικά με το σερβικό δημοσίευμα ο κόουτς του ΠΑΟΚ στους ανθρώπους που τον περιβάλλουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα
«Ακόμα κι αν λάβει σήμερα την ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Μητσοτάκης, αυτό δε σημαίνει ότι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας»
Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα