Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας για το ΠΑΟΚ – Σάλκε

Από την αστυνομία στην Τούμπα

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας θα λάβουν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης την Πέμπτη για τον αγώνα του Europa League μεταξύ ΠΑΟΚ και Σάλκε. Το προηγούμενο ιστορικό της αναμέτρησης των δυο συγκεκριμένων ομάδων το 2013, που δημιούργησε τεταμένο κλίμα και λόγο τιμωρίας, από την ανάρτηση πανό και συμβόλων της Fyrom και της Σκοπιανής ομάδας Βαρντάρ, με την οποία είναι αδελφοποιημένη η Σάλκε από το 2004, έχουν αυξήσει την προσοχή των αρμοδίων και τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ήδη δρομολογηθεί ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά.

Οπως διευκρίνισε ο Υπεύθυνος Ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ηλίας Γεροντίδης, θα χρησιμοποιηθούν στην είσοδο των Γερμανών φιλάθλων ακόμα και μηχανισμοί εντοπισμού μεταλλικών αντικειμένων για την αποτροπή εισαγωγής εντός των κερκίδων αντικειμένων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και να διαταράξουν την ήρεμη και απρόσκοπτη διεξαγωγή του αγώνα.

Παρομοίως ο Γενικός Αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης κ. Φώτης Δομζαρίδης, δήλωσε πως τα μέτρα που θα εφαρμοστούν πριν, στην διάρκεια, αλλά και μετά τον αγώνα μέχρι την απομάκρυνση των Γερμανών φιλάθλων που υπολογίζονται περίπου σε 1200-1500, θα είναι αυξημένα και αυστηρά.

Επίσης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση- οδηγία προς τους φίλους και οπαδούς της ομάδας για την μεγίστη δυνατή προσοχή και συμμόρφωση τους ώστε να μην απαντήσουν σε κάθε είδους πρόκληση που μπορεί να εκπορευτεί από την πλευρά των Γερμανών φιλάθλων.

Η Σάλκε έρχεται αύριο το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη με πτήση τσάρτερ και θα ακολουθήσει το πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί σήμερα για τον σημαντικό αγώνα της Πέμπτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αλλαγή «πλεύσης» από το δήμο για το ξύλινο ντεκ στην Λ. Νίκης
Για εξοικονόμηση πόρων και επιτάχυνση της διαδικασίας, κάνει λόγο η διοίκηση Αγγελούδη – Σε συνεννόηση με την Περιφέρεια για ένταξη του έργου στο νέο...
Θεσσαλονίκη: Αλλαγή «πλεύσης» από το δήμο για το ξύλινο ντεκ στην Λ. Νίκης
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους