Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η Θεσσαλονικιά που θα πάει Νέα Ορλεάνη για το All-Star του ΝΒΑ!

Θα ταξιδέψει μαζί με άλλους 12 αθλητές Special Olympics αλλά και αθλητές-θρύλους για το 6ο NBA Cares Special Olympics Unified Basketball Game

Μια Θεσσαλονικιά θα συμμετάσχει στο 6ο NBA Cares Special Olympics Unified® Basketball Game, το οποίο θα λάβει χώρα από 17 έως 19 Φεβρουαρίου 2019 στη Νέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα των ΗΠΑ, στο πλαίσιο του εορτασμού του Αll Star Game, αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά με τον καλύτερο τρόπο ότι ο αθλητισμός ενώνει.

Συγκεκριμένα για φέτος, τα Special Olympics International επέλεξαν την αθλήτρια μας Αιμιλία Κουλιακιώτη, του προγράμματος της Θεσσαλονίκης,  η οποία μαζί με άλλους 12 αθλητές Special Olympics απ’ όλο τον κόσμο αλλά και αθλητές-θρύλους του NBA και του WΝΒΑ θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του.

 Η αθλήτρια μαζί με την προπονήτριά της, κυρία Νίνα Κωνσταντινίδου θα ταξιδέψει στην Νέα Ορλεάνη έχοντας την συμπαράσταση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, περήφανου υποστηρικτή των Special Olympics Hellas.

Να αναφέρουμε ότι τα Special Olympics, σε συνέχεια της πολύχρονης και στενής συνεργασίας τους με το ΝΒΑ, ενώνουν και φέτος τις δυνάμεις τους με σκοπό να φέρουν κοντά αθλητές του NBA, WNBA και των Special Olympics, διοργανώνοντας το 6ο NBA Cares Special Olympics Unified® Basketball Game.

 Η όλη εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια του NBA All- Star Weekend στο οποίο λαμβάνουν μέρος κορυφαία ονόματα του NBA, του WNBA και αθλητές των Special Olympics σε ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα σε διεθνές επίπεδο.

Το NBA Cares Special Olympics Unified® Basketball Game αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία, εμπειρία ζωής για όλους τους αθλητές της καλαθοσφαίρισης.

Τα Special Olympics Ηellas είναι υπερήφανα, για τρίτη συνεχή χρονιά, λαμβάνουν αυτή την τόσο τιμητική πρόσκληση από τα Special Olympics International, να αντιπροσωπεύσουν - μεταξύ εκατομμυρίων αθλητών απ’ όλο τον κόσμο - την περιοχή Ευρώπης-Ευρασίας στο 6ο NBA Cares Special Olympics Unified® Basketball Game.

Ευχαριστούν θερμά την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods «που πάντα στέκεται με πολύ στοργή δίπλα στους αθλητές, αρωγός σε όλες τις προσπάθειες που όλοι μας καταβάλουμε για την συνύπαρξη ατόμων με και χωρίς διανοητική αναπηρία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ