Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΠΑΟΚ: Βαριά ήττα στην κατάμεστη Τούμπα

Ήττα – αποκλεισμός για τον «δικέφαλο» με 0-3 από τη Σάλκε

Σε ένα μέτριο παιχνίδι ποιοτικά παιχνίδι ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε αγνώριστος δίνοντας το δικαίωμα στη μέτρια Σάλκε να πάρει την επιβλητική νίκη με 0-3, που στην ουσία σημαίνει αποκλεισμός για τον δικέφαλο.

Ο δρόμος του ΠΑΟΚ για τους «16» του Europa League αποδείχθηκε αδιέξοδος, μετά την εντός έδρας ήττα από τη Σάλκε με 0-3. Οι «βασιλικοί μπλε» σκόραραν στην Τούμπα με τους Γκουίντο Μπουργκστάλερ στο 27ο, Μαξ Μάιερ στο 82ο, Κλάας Γιαν Χούντελαρ στο 90ό λεπτό λεπτό και, ουσιαστικά, εξασφάλισαν στην πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η Τούμπα στάθηκε στο ύψος της, χειροκρότησε στο τέλος, αλλά αυτό δεν αποδείχθηκε ότι δεν φτάνει όταν παίζεται ένα εισιτήριο για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο αγώνας-ρεβάνς θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στο Γκελζενκίρχεν.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Βαρέλα, Μάτος, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ (77’ Πέδρο Ενρίκε), Μυστακίδης (55’ Κάμπος), Αθανασιάδης (85’ Ουάρντα).                                              

Σάλκε (Μάρκους Βάιντσιρλ): Φέρμαν, Νάσταζιτς, Χέβεντες, Νάλντο, Κολάζινατς, Σεπφ (46’ Κέρερ), Σταμπουλί, Γκορέτσκα, Μάιερ, Καλιγκούρι (78’ Κονοπλιάνκα), Μπουργκστάλερ (84’ Χούντελαρ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αιφνίδιο λουκέτο από εταιρεία σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη – Εκτός δουλειάς 90 εργαζόμενοι
Η εταιρεία που είναι θυγατρική αμερικανικού κολοσσού κλείνει δύο εργοστάσια στη Βόρεια Ελλάδα – Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την αιτία του...
Αιφνίδιο λουκέτο από εταιρεία σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη – Εκτός δουλειάς 90 εργαζόμενοι