Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΤΩΡΑ: Αρχίζει ο τελικός – Τι ζήτησε ο Παναθηναϊκός

Μία ώρα μετά το προγραμματισμένο τζάμπολ

Ο Παναθηναϊκός δέχτηκε εν τέλει να αγωνιστεί, αναφέροντας στην τοποθέτησή του πως αν υπάρξουν έκτροπα, αν συμβεί το παραμικρό, τότε η ομάδα των «πρασίνων» θα αποχωρήσει. Ο αγώνας άρχισε επιτέλους μετά από μία ώρα καθυστέρησης, καθώς το τζάμπολ ήταν προγραμματισμένο για τις 17:00.

Νωρίτερα παρά το ελεύθερο που έδωσαν οι διαιτητές της αναμέτρησης για να αρχίσει το ματς, μετά από μετακίνηση υποστηρικτών των «κίτρινων» που έγινε στην κερκίδα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο, εξέφρασε αντίρρηση για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, καθώς δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα, σε ό,τι αφορά την παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο, κατατέθηκε ένσταση, με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των «πράσινων» να αποχωρεί από το παρκέ του Αλεξανδρείου.

Αν και ο πρώτος διαιτητής του τελικού, Χρυσόστομος Σχινάς, έδωσε εντολή για έναρξη του τελικού, με τους παίκτες των δύο ομάδων, Αρη και Παναθηναϊκού, να αρχίζουν προθέρμανση, ο Παναθηναϊκός αποχώρησε στα αποδυτήρια.

Αρχικά, ο Μάνος Παπαδόπουλος έκανε δηλώσεις στη ΝΟVA λέγοντας σε έντονο ύφος πως «επειδή έφυγαν 5 φίλαθλοι από τις κερκίδες, όπου βρίσκονται 150 και έπρεπε να είναι άδειες αυτό δεν λέει τίποτα. Ο Παναθηναϊκός δεν συμφωνεί με τη διεξαγωγή του τελικού, αφού ο Άρης δεν τήρησε όσα συμφωνήσαμε». Εν συνεχεία, οι παίκτες των «πρασίνων» αποχώρησαν στα αποδυτήρια. Λίγο αργότερα, επισήμως ο Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε ως εξής: «Ο Παναθηναϊκός δεν συμφωνεί με τη διεξαγωγή του αγώνα γιατί δεν έχουν τηρεθεί τα συμφωνηθέντα».

Νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, ανέφερε στην κάμερα της NOVA: «Οι διαιτητές και οι κομισάριοι θα ελέγξουν τώρα αν μπορεί να γίνει αγώνας. Διαφορετικά, ο τελικός θα ματαιωθεί από τους διαιτητές. Η αστυνομία προσπαθεί να βάλει τάξη, αλλά είναι πολύ δύσκολο όπως το βλέπω. Δώσαμε ένα περιθώριο χρόνου, μήπως αλλάξει κάτι». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ