Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΠΑΟΚ: «Όλα για όλα» για την πρόκριση με Παρτιζάν

«Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας» τόνισε ο Τσόχλας

Την πίστη πως θα επιστρέψει στη βάση του με την πρόκριση και θα δώσει έτσι συνέχεια στην παρουσία του στο Champions League, διατηρεί ο ΠΑΟΚ εν όψει της δεύτερης αναμέτρησής του την Τετάρτη (22/2), στο Βελιγράδι, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης των πλέι οφ της νεοσύστατης ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με την Παρτίζαν. Γεγονός που αποτύπωσε με σαφήνεια ο Απόλλων Τσόχλας, λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή του «Δικεφάλου» από τη Θεσσαλονίκη για τη σέρβικη πρωτεύουσα.

«Δίνουμε την Τετάρτη ένα ματς, στο οποίο κρίνεται η πρόκριση για στη συνέχεια του Champions League. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (σ.σ. 74-76 για την Παρτίζαν), μας δίνει τη δυνατότητα να σκεφτόμαστε πως μπορούμε να κερδίσουμε καλύπτοντας τη μικρή διαφορά και να προκριθούμε. Αυτό είναι στο μυαλό μας, πάμε στο Βελιγράδι με αυτόν το στόχο. Η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε το φαβορί, έχουμε χάσει στην έδρα μας, αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητές μας, πάμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε».

Για το αν αποτελούν… φάρο για το μεθαυριανό παιχνίδι οι σημαντικές φετινές, εκτός έδρας, νίκες της ομάδας στην Ευρώπη απέναντι στη Βαρέζε και τη Βέντσπιλς, ο πολύπειρος πόιντ γκαρντ σχολίασε:

«Αν μπορέσουμε να κάνουμε στο Βελιγράδι εμφάνιση όμοια με αυτήν στη Λετονία απέναντι στη Βέντσπιλς, θα ήταν το καλύτερο. Δεν είναι, ωστόσο, ίδιες οι συνθήκες, έχουμε να δώσουμε, στην προκειμένη, ένα διαφορετικό ματς. Περιμένουμε να δούμε ως θα είναι και η αντίπαλη ομάδα, καθώς είχε προβλήματα τελευταία και απώλειες παικτών. Θα δούμε πως θα πάει το ματς, τους ξέρουμε, μας ξέρουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ