Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Ιβάν Σαββίδης ενισχύει το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη

Ο ΠΑΟΚ στο πλευρό των παιδιών

Επίσκεψη στην παιδο-ογκολογική Κλινική του νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα μέλη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του PAOK ACTION. Άλλωστε ο Ιβάν Σαββίδης εδώ και χρόνια ενισχύει την συγκεκριμένη κλινική. Όπως δήλωσε ο στρατηγικός σύμβουλος του PAOK ACTION κ. Αναστάσιος Οσιπίδης δήλωσε «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για να προσφέρει χαρά, αγάπη και χαμόγελο σε μια κλινική που πραγματικά μάχεται για τη ζωή και χαρίζει ζωή. Εδώ και χρόνια ο Ιβάν Σαββίδης – χωρίς τυμπανοκρουσίες – είναι δίπλα στο πολύ σημαντικό αυτό έργο και θα συνεχίσει να ενισχύει με όλες του τις δυνάμεις.»

Κάθε χρόνο, περίπου 250.000 παιδιά νοσούν από καρκίνο, από τα οποία μόνο ποσοστό 20% έχει δυνατότητα πρόσβασης σε σωστή ιατρική φροντίδα. Στην χώρα μας, περίπου 300 παιδιά προσβάλλονται ετησίως από καρκίνο, κυρίως λευχαιμία.

Μια ιδιαίτερη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε για τους μικρούς μας ήρωες οι οποίοι νοσούν από διάφορες μορφές καρκίνου. Ο Πάμπλο Γκαρσία, ο Κώστας Ιωσηφίδης καθώς επίσης και οι ποδοσφαιριστές της Κ20 – Κωνσταντίνος Δημητρίου, Αντώνης Σταθόπουλος και Κωνσταντίνος Χατζηδίμπας – βρέθηκαν στη Παιδο-ογκολογική Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ όπου φωτογραφήθηκαν, συνομίλησαν και μοίρασαν πολλά δώρα και χαμόγελα στους μικρούς αλλά παράλληλα «τεράστιους» ήρωες της καθημερινότητας.

Τα μέλη των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς και του PAOK ACTION ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις, ενημερώθηκαν από το προσωπικό για το έργο της κλινικής και δέχθηκαν τις ευχαριστίες των ανθρώπων του ΑΧΕΠΑ για την προσφορά του Δικεφάλου και του Ιβάν Σαββίδη ο οποίος ενισχύει το έργο της Κλινικής.

 «Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο».

Δείτε τις εικόνες του φακού του paokfc.gr από την επίσκεψη των μελών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Παιδοογκολογικη Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Στο πλευρό της 3χρονης Νεφέλης

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει σε κάθε εντός έδρας αγώνα τη δυνατότητα στους φιλάθλους του Δικεφάλου να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπό μας που το έχει πραγματικά ανάγκη, μέσω του PAOK Action. Μέρος των εσόδων από κάθε εντός έδρας αγώνα, διατίθεται για την ενίσχυση ανθρώπων που χρειάζονται ιατρική περίθαλψη και υποστήριξη.

Στο κυριακάτικο ματς εναντίον της Βέροιας (4-0 υπέρ του ΠΑΟΚ) μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια έχει κρατηθεί για να διατεθεί για την 3χρονη Νεφέλη, η οποία πάσχει από υδροκεφαλία και τύφλωση.

Όλοι μαζί στεκόμαστε δίπλα στην Νεφέλη και την οικογένειά της!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ