Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

"Ντου" οπαδών στα εκδοτήρια του Καυτατζογλείου - Έκλεψαν εισιτήρια για τον αγώνα Ηρακλής - ΠΑΟΚ

Κουκουλοφόροι έσπασαν τα εκδοτήρια και έκλεψαν εισιτήρια για το σημερινό ντέρμπι - Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής

Επεισόδιο είχαμε νωρίς το μεσημέρι στα εκδοτήρια του Καυτατζογλείου όπου σε λίγη ώρα διεξάγεται το τοπικό ντέρμπι Ηρακλής - ΠΑΟΚ. Ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε και έσπασε τα εκδοτήρια, τα οποία εκείνη την ώρα λειτουργούσαν πουλώντας εισιτήρια σε φιλάθλους, με απώτερο στόχο όπως αναφέρει και η ΠΑΕ Ηρακλής την κλοπή εισιτηρίων προκειμένου να εισέλθουν στον αγώνα τζάμπα. Εικάζεται ότι οι συγκεκριμένοι αποτελούν οπαδούς του Ηρακλή αφού η κόντρα τους με την διοίκηση του συλλόγου τον τελευταίο καιρό έχει ενταθεί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

«Ακόμη μία φορά γίναμε μάρτυρες εγκληματικής ενέργειας από κάποιους πού βαυκαλίζονται ότι θέλουν το καλό τον Ηρακλή. Σήμερα την 26/02/2017 και ώρα περί την 12:45 , άγνωστοι κουκουλοφόροι ήρθαν στον προαύλιο χώρο τον Καυτανζογλείον και αφού επιδόθηκαν ξανά σε ζημιές στα εκδοτήρια, όπου η ομάδα διαθέτει τα εισιτήρια για την σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, έκλεψαν όλα τα εισιτήρια που υπήρχαν στο εκδοτήριο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Καθίσταται πλέον φανερή η πρόθεση της συγκεκριμένης μερίδας αγνώστων και ο λόγος αυτής της ανακοίνωσης είναι να ενημερωθεί ο φίλαθλος κόσμος για τις ενέργειες πού πράττουν αυτοί που δηλώνουν ότι αγαπούν την ομάδα μας. Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι τα εκδοτήρια λειτουργούν κανονικά απέναντι από τη θύρα 5, απλά Θα υπάρχει πλέον ειδικά σφραγίδα πάνω τους, ώστε να αποφευχθεί η είσοδος φιλάθλων με κλεμμένα εισιτήρια.

Όσοι έχουν ήδη κόψει εισιτήρια πριν λάβει χώρα το προαναφερθέν συμβάν, Θα εισέρχονται κατόπιν ελέγχου κανονικά στο γήπεδο. Η ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής διατρανώνει για ακόμη μία φορά ότι είναι κατά της βίας και τέτοια γεγονότα τη μεγαλύτερη γιορτή, αυτή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ενέργειες όπως η σημερινή καταδικάζονται απερίφραστα από την διοίκηση της ομάδας μας και σκοπό έχει να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο για τις ορέξεις των ανεγκέφαλων οπαδών που μόνο τούς μέλημα είναι η βία και η είσοδος στο γήπεδο άνευ εισιτηρίου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Έργα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μουδανιών – Σε ποια σημεία
Συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζουν και σήμερα τις εργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας
Θεσσαλονίκη: Έργα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μουδανιών – Σε ποια σημεία