Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΠΑΟΚ: Ατομική προπόνηση οι Κρέσπο, Κάνιας και Κίτσιου

Ξεκουράζει παίχτες ο Ίβιτς για το ματς της Κυριακής με τον Πλατανία

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα το πρόγραμμα της προπόνησης του ΠΑΟΚ επικεντρώθηκε στην επιθετική τακτική της ομάδας για τους αγώνες που απομένουν ως το τέλος της σεζόν, και κυρίως τον αγώνα της Κυριακής στην Κρήτη με τον Πλατανιά. Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του προσπαθούν να περάσουν στους ποδοσφαιριστές τα στοιχεία που θεωρούν πως πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του, προκειμένου να λειτουργεί καλύτερα στο δημιουργικό κομμάτι.  Αυτό γίνεται μέσα από ασκήσεις ειδικού σκοπού, με στόχο τη βελτίωση της ανάπτυξης και της κυκλοφορίας της μπάλας.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο προτιμήθηκε να προφυλαχθεί λόγω του μικρού τραύματος που αποκόμισε στο δάκτυλο του ποδιού κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης κι έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία.

Πρόγραμμα αποφόρτισης στο γυμναστήριο και την πισίνα έκανε κι ο Στέλιος Κίτσιου, ενώ ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας ακολούθησε μέρος της προπόνησης, στο πλαίσιο της σταδιακής επανένταξής του μετά το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε. Ο Ζέλικο Μπρκιτς γυμνάστηκε κανονικά δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στο ισχίο.

Αύριο η απόφαση για την αφαίρεση βαθμών του Ολυμπιακού

Στις 2 το μεσημέρι θα εκδικαστεί τελικά η υπόθεση του Ολυμπιακού, σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στο γήπεδο Καραϊσκάκη, μετά τη λήξη του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Η εκδίκαση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα αναβλήθηκε, μετά το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που έγινε δεκτό. Συγκεκριμένα, η πλευρά του ΠΑΟΚ ζήτησε και πήρε την αναβολή, έτσι ώστε να γίνει δεκτή η πρόσθετη παρέμβασή του στη διαδικασία.

Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αργύρης Λίβας, τόνισε πως δεν επιθυμούν την αναβολή και υποστήριξε ότι: «H ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε την πρόσθετη παρέμβαση σε λιγότερες από τις 24 ώρες που προβλέπει ο κανονισμός. Όπως είναι διαμορφωμένες η κλήση και η δίωξη, εκτιμούμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει να προσφέρει κάτι. Δεν ήταν παρών και δεν νομιμοποιείται να ασκήσει πρόσθετη παρέμβαση». Και πρόσθεσε: «Είμαστε στον τοίχο και βαλλόμαστε πανταχόθεν».

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ τονίστηκε πως νόμιμα κατατέθηκε η αίτηση, αφού, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία, σαφώς και έχει έννομο συμφέρον. O ΠΑΟΚ ζήτησε ακόμη από την Πειθαρχική Επιτροπή να καλέσει όλους τους αξιωματούχους της αναμέτρησης, να ανοίξουν οι κάμερες ασφαλείας, να καταθέσει ο παρατηρητής Περικλής Λασκαράκης και να κληθούν μάρτυρες και από την πλευρά της ΑΕΚ. Εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός παραβρέθηκαν οι Σάββας Θεοδωρίδης, Κώστας Καραπαπάς και Γιάννης Βρέντζος.

Τέλος, ο ορισμός του Πειραιώτη Τιμολέοντα Γεωργακόπουλου ως β' βοηθός στον αγώνα του Πλατανιά με τον ΠΑΟΚ προκάλεσε την αντίδραση του Δικεφάλου. Σύμφωνα με όσα λένε στα γραφεία της Τούμπας: "Σε ματς που κατά πάσα πιθανότητα κρίνει πρωτάθλημα (ανεξάρτητα από την εκδίκαση) η ΚΕΔ έβαλε επόπτη από τον... Πειραιά! Εντελώς, μα εντελώς άστοχη επιλογή, πίσω και μακριά από τις εξελίξεις... και διαιτητής ο Βάτσιος που μας παίζει δεύτερη φορά φέτος με πρώτη το ΠΑΟΚ-Ξάνθη (σ.σ. είχε λήξει 0-0 με αποφάσεις που είχαν συζητηθεί τότε)".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χαλκιδική: Καλλιεργούσε «δάσος» κάνναβης σε σπίτι – Πάνω από 300 δενδρύλλια (ΦΩΤΟ)
Συνελήφθη από την αστυνομία ένας άντρας – Βρέθηκαν, επίσης, 11 κιλά κάνναβης αλλά και μεγάλο χρηματικό ποσό
Χαλκιδική: Καλλιεργούσε «δάσος» κάνναβης σε σπίτι – Πάνω από 300 δενδρύλλια (ΦΩΤΟ)