Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΤΕΛΙΚΟΣ: Μαχαιρώθηκε οπαδός - 11 τραυματίες στο νοσοκομείο Βόλου

Ένας αστυνομικός στους τραυματίες

Πανικός επικρατεί στο νοσοκομείο του Βόλου καθώς μετά τα άγρια επεισόδια που σημειώνονταν για τουλάχιστον 60 λεπτά στο Πανθεσσαλικό πριν από την έναρξη του τελικού κυπέλλου ανάμεσα σε χούλιγκαν του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας e-Volos.gr στο νοσοκομείο έχουν διακομιστεί 11 τραυματίες. Πρόκειται για έναν αστυνομικό και 10 οπαδούς, εκ των οποίων ο ένας θα εισαχθεί σε κλινική του Νοσοκομείου, αφού είναι τραυματισμένος στον πνευμονοθώρακα από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ εκ των υπόλοιπων εννέα ενδεχομένως να εισαχθούν άλλοι δύο, αφού οι περισσότεροι φέρουν τραύματα, κυρίως στο κεφάλι.

Όπως δήλωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου Ματθαίος Δραμητινός, το Νοσοκομείο βρίσκεται σε υψίστη ετοιμότητα, αφού κλήθηκαν και βρίσκονται στο Νοσοκομείο όλες οι βάρδιες και τα χειρουργεία βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα σε περίπτωση που χρειαστούν.

Διευθύντρια ΕΚΑΒ: «Μαχαιρώθηκε οπαδός»

Η Βασιλική Αυγέρη, διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, μίλησε λίγο νωρίτερα στο ραδιόφωνο του Sport24 και δήλωσε πως υπάρχει ένας μαχαιρωμένος οπαδός, ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες από την συμπλοκή στο Πανθεσσαλικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ