Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Europa League: Αντίπαλος του ΠΑΟΚ η Ολιμπίκ Ντόνετσκ – Πότε θα γίνουν τα ματς

Μία πρωτάρα από την Ουκρανία στο δρόμο του ΠΑΟΚ

Την πρωτάρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις Ολιμπίκ Ντόνετσκ θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, όπως προέκυψε από την κλήρωση που διενεργήθηκε σήμερα στη Νιόν.

Το πρώτο ματς θα γίνει στις 27 Ιουλίου στην Ουκρανία και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (3/8) στην Τούμπα.

Δείτε το Live βίντεο του ΠΑΟΚ με δηλώσεις Στανόγιεβιτς και Σάκχοφ για την κλήρωση.

Παναθηναϊκός

Την Καμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν ή τη Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ από την Πολωνία θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, όπως προεκυψε από την κλήρωση που έγινε στη Νιόν. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 27 Ιουλίου στη Λεωφόρο και η ρεβάνς στις 3 Αυγούστου. Να σημειωθεί ότι Καμπάλα και Γιαγκελόνια ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο Αζερμπαϊτζάν, άρα οι Πολωνοί έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Πανιώνιος

Την Μακάμπι Τελ Αβίβ ή την KR Ρέικιαβικ από την Ισλανδία θα αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, εφόσον βέβαια οριστικοποιήσει την πρόκρισή του επί της Γκόριτσα, την επόμενη εβδομάδα στη Σλοβενία. Η ισραηλινή ομάδα επικράτησε 3-1 εντός έδρας στο πρώτο ματς με την KR και λογικά θα είναι αυτή που θα φιλοξενήσει τους «κυανέρυθρους» στο πρώτο παιχνίδι, στις 27 Ιουλίου, με τη ρεβάνς να γίνεται στις 3 Αυγούστου στη Νέα Σμύρνη.

Ολυμπιακός

Τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Παρτιζάν Βελιγραδίου και τη Μπουντούτσνοστ από το Μαυροβούνιο θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League. Οι πρωταθλητές Σερβίας έχουν το «πάνω χέρι» για την πρόκριση, καθώς επικράτησαν 2-0 στο πρώτο ματς, και πιθανότατα θα είναι αυτοί που θα υποδεχθούν τους «ερυθρόλευκους» στις 25 ή 26 Ιουλίου, με τη ρεβάνς να διεξάγεται στο «Γ. Καραϊσκάκης», 1 ή 2 Αυγούστου.

ΑΕΚ

Την ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League, όπως προέκυψε από την κλήρωση που διενεργήθηκε σήμερα στη Νιόν. Η Ενωση θα υποδεχθεί τη ρωσική ομάδα στο ΟΑΚΑ, στις 25 ή 26 Ιουλίου, και μία εβδομάδα αργότερα (1 ή 2 Αυγούστου) θα ταξιδέψει στη Μόσχα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ