Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Οι πρώτες δηλώσεις του Λουτσέσκου – Μίχελ: Λάθος ο Στανόγιεβιτς

Έγινε η πρώτη γνωριμία του νέου προπονητή με τους παίκτες

Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις λίγα λεπτά μετά την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες στα αποδυτήρια των εγκαταστάσεων της Νέας Μεσημβρίας, πριν την πρώτη του προπόνηση.

«Έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα πως είμαι εδώ. Με τιμάει η κατάσταση αυτή. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Μεγάλος υποστηρικτής του ΠΑΟΚ

Ο Λουτσέσκου δεν έκρυψε την χαρά του για τη θέση του προπονητή του ΠΑΟΚ. «Είμαι πολύ μεγάλος υποστηρικτής του ΠΑΟΚ και από σήμερα είμαι ο μεγαλύτερος. Αυτός ήταν ο λόγος που παλεύουμε θέλουμε να έχουμε επιτυχία και αυτό θέλουμε να έχουμε και στον ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η νοοτροπία μου. Ο στόχος μου είναι να έχουμε μία πολύ ισχυρή ομάδα. Το ποδόσφαιρο πάνω από όλα είναι να ξέρεις να παλεύεις. Να προσπερνάς εμπόδια που βρίσκεις μπροστά σου».

«Το σύνολο των παικτών είναι πολύ καλό. Εκτιμώ το ρόστερ, το είχα πει και πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ ποιότητα στο ρόστερ του. Ταχύτητα και εξυπνάδα στην αξιολόγηση του παιχνιδιού. Ξέρω πως αποτελεί όνειρο για τον καθέναν από εμάς το πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να πω πως θα πάρουμε όλους τους τίτλους, όμως υπόσχομαι πως θα παλέψουμε, θα έχουμε σωστή νοοτροπία και θα παλέψουμε για τους στόχους μας».

«Θα πρέπει και εμείς και αυτοί να προσαρμοστούν. Θα πρέπει να προετοιμάσουμε το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να το απολαύσουμε. Δεν είναι σίγουρα εύκολο. Αλλά μέσα από τις προπονήσεις θα είμαστε όπως πρέπει. Η ομάδα είναι πολύ καλή. Θα μιλήσουμε και θα δούμε τι μπορούμε να φέρουμε, αλλά εμπιστεύομαι τους παίκτες που έχουμε, αλλά έχω υψηλές απαιτήσεις».

Τον Ραζβάν Λουτσέσκου πλαισιώνουν οι Ντιέγκο Λόνγκο (πρώτος βοηθός), Κριστιάνο Μπάτσι (δεύτερος βοηθός), Ματέο Σπανταφόρα (γυμναστής) και Γιώργος Τσοκάνας (γυμναστής αποκατάστασης και μεταφραστής).

Λούμπος Μίχελ: Λάθος ο Στανόγιεβιτς, πάμε για πρωτάθλημα με Λουτσέσκου

Ο Λούμπος Μίχελ βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας το απόγευμα της Παρασκευής προκειμένου να παρουσιάσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου, λίγα λεπτά πριν από την πρώτη προπόνηση που θα γινόταν υπό τις οδηγίες του. Ο τεχνικός διευθυντής των ασπρόμαυρων εξήγησε το σκεπτικό της απομάκρυνσης του Αλεκσάνταρ Στανόγιεβιτς και της επιλογής του Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Η διοίκηση της ΠΑΕ έπειτα από αξιολόγηση αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή και να προσλάβει τον κ. Λουτσέσκου. Ο μοναδικός λόγος είναι διότι πιστεύουμε πως με αυτόν τον προπονητή θα πάρουμε το πρωτάθλημα και θα πετύχουμε τους στόχους μας. Μετά την αξιολόγηση που έγινε ήταν αντιληπτή η έλλειψη αυτοπεποίθησης του προηγούμενου προπονητή. Επιστρέφουμε στο στιλ που θέλουμε για να γίνει μία επανεκκίνηση στο κλαμπ"

«Ήταν στο top 3 των επιλογών μας από την αρχή. Υπήρχαν καλές συστάσεις για τον κ. Στανόγεβιτς όμως θα πρέπει να καταλάβουμε πως όταν γίνεται κάτι λάθος πρέπει να το καταλαβαίνεις και να το διορθώνεις.

«Δε θα ανακοινωθεί κάτι σήμερα. Η κύρια δουλειά μας αυτό το διάστημα ήταν να κλείσουμε το θέμα του προπονητή. Ο κ. Λουτσέσκου ξέρει την ομάδα, έχουμε παίξει πέντε φορές πέρυσι αντίπαλοι, θα μιλήσουμε μαζί του και θα προχωρήσουμε στις κινήσεις μας. Είναι απόφαση που πάρθηκε από την διοίκηση και εγκρίθηκε από τον μεγαλομέτοχο. Χάσαμε χρόνο 2-3 εβδομάδες, η επιλογή του κ. Λουτσέσκου γίνεται γιατί ξέρει τέλεια το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν χρειάζεται χρόνο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ