Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Ο Βιεϊρίνια θα πάει στον ΠΑΟΚ» - Είναι στη Θεσσαλονίκη!

Φουντώνουν οι φήμες για τη μεγάλη επιστροφή

Ο αθλητικός διευθυντής της Στουτγάρδης, με δηλώσεις του στον γερμανικό τύπο, υποστήριξε πως ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, θα πάει στον ΠΑΟΚ, διαψεύδοντας τα σενάρια που ήθελαν την ομάδα να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Όπως αναφέρει το SDNA.gr «Μπορεί το όνομα του Βιεϊρίνια να ακούστηκε για την Στουτγάρδη, ωστόσο ο νέος αθλητικός διευθυντής της Γερμανικής ομάδας Μίκαελ Ρέσκε, με σημερινές του δηλώσεις τόνισε: «Από τη μία ο Πορτογάλος πρωταθλητής Ευρώπης θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Από την άλλη το όνομά του Βιεϊρίνια δεν ήταν στις λίστες της Στουτγάρδης μέχρι πριν λίγο καιρό».

Στη Θεσσαλονίκη ο Βιεϊρίνια

Παράλληλα, εδώ και λίγες ημέρες ο Αντρέ Βιεϊρίνια βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος της ξαφνικής παρουσίας του 31χρονου Πορτογάλου χαφ στη Θεσσαλονίκη, έχει να κάνει με την απόφασή του να εξεταστεί από τον Γιώργο Κούτρα, στον οποίο έχει «τυφλή εμπιστοσύνη», από την εποχή που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αποκατάσταση της υγείας του, μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη τον Σεπτέμβριο του 2013.

Ο Βιεϊρίνια υπέστη ένα διάστρεμμα, σε μία σύγκρουση κατά την διάρκεια της προπόνησης και μετά από σχετική άδεια που εξασφάλισε από τη διοίκηση της Βόλφσμπουργκ ήρθε στην Ελλάδα για να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βελόπουλος για Φλώρο: Όσοι ψηφίσατε το γάμο ομοφυλοφίλων δίνετε λαβή σε ακραίους
Συνοδεία της φρουράς της Βουλής απομακρύνθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής, μετά την επίθεση στον Γραμμένο στη Ελληνικής Λύσης
Βελόπουλος για Φλώρο: Όσοι ψηφίσατε το γάμο ομοφυλοφίλων δίνετε λαβή σε ακραίους