Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Γράφει ιστορία» στην Κίνα η Μ. Σάκκαρη

Κέρδισε το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης και άλλοτε Νο1, Καρολίν Βοζνιάκι

Μεγάλες στιγμές ζει η Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά του Βουχάν, στην Κίνα, όπου προκρίθηκε στα προημιτελικά, πραγματοποιώντας τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας της. Η Ελληνίδα τενίστρια «σόκαρε» χθες την Καρολίν Βοζνιάκι, άλλοτε Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, νικώντας την στον β΄ γύρο με 7-5, 6-3. Πρόκειται για ιστορική επιτυχία, δεδομένου ότι η τενίστρια από τη Δανία βρίσκεται αυτή την εβδομάδα στο Νο6 του κόσμου και ουδέποτε στο παρελθόν έχει νικήσει Ελληνας αθλητής ή αθλήτρια αντίπαλο που βρίσκεται στο Top-10.

Η Σάκκαρη δεν σταμάτησε στο χθεσινό της θρίαμβο και συνέχισε σήμερα με ακόμη μία σπουδαία νίκη, επί της Ρωσίδας Ελενα Βέσνινα (Νο21 στην παγκόσμια κατάταξη). Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε μετά από μεγάλη μάχη με 7-6 (8-6), 7-5 και πέρασε στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης μεταξύ της Αμερικανίδας Βάρβαρα Λεπτσένκο και της Γαλλίδας Αλιζέ Κορνέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο
H απόσταση μεταξύ τους έφτασε στο 1,5 μέτρο - Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος πετούσε σε ύψος 24 φορές μεγαλύτερο από το μέγιστο νόμιμο ύψος για τις...
Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο